reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

kasia limerick-a co z tymi naczyniakami trzeba robic??bo ja oczywiscie uslyszalam ze samo zejdzie,bo to z wysilku przy porodzie sie porobily.Mala miala na lewej powiece i z tylu na glowce,przy szyjce.Z powieki zniknelo,ale na glowce nadal ma i nie wyglada na chetne coby zniknac.Moj A. ma tez taka plame z tylu glowy,ale malej jest bardziej czerwona.Ja juz nie wiem czy to znamie po nim..bardziej sklaniam sie ku naczyniakowi:dry:Mozesz mi powiedziec czy mam cos z tym robic?dzieki z gory

reklama
Witam wszystkie mamusie :-)
ja tak niestety tylko od czasu do czasu wpadam, bo pelno roboty w domu, jak to przy malym bąblu ;-)
pogoda w sam raz na spacerek
ja tylko króciutko o gp, chodze do irlandzkiego i tez sie zastanawialam nad zmiana bo malego caly czas by mi antybiotykami faszerowal, a mi podczas ciazy przepisal 3 razy. lekarzem nie jestem ale to chyba przesada, a z kolei jak przyszlismy raz na szczepienie i mowilam ze moj maly kaszle to go osluchal i powiedzial ze wszystko jest ok ,Daniel dostal szczepienie i sie rozłożył na 2 tygodnie.
mam nadzieje ze uda mi sie znalezc jakiegos dobrego lekarza, nie chodzi o mnie ale zalezy mi zeby moj synek byl pod dobra opieka jak juz cos sie dzieje.

"aga chyba dalej mieszkasz na castletroy? o ile pamietam gdzies w oko,licach elm park mieszkalas, ja od ponad 4 lat na bru na gruadan i wlasnie poszukuje nowej chatki, mam juz dosc ogladania domow, codziennie cos i ciagle nie ten idealny ..."

Filipi
o prosze a ja wlasnie sie zastanawialam czy sie nie przeniesc ciut blizej, wlasnie na grude
sa jakies konkretne powody ze chcesz sie przeprowadzic z tamtad, ja nie mieszkam na tym osiedlu ale w okolicy :-) i tez sie zastanawiamy nad przeprowadzka.
pozdrawiam

Dziewczynki z Limerick i Ennis- wpadam na chwilke zeby powiedziec -do napisania.. Jutro lece do Polandii... nie bedzie mnie jakis czas takze z ewentualnymi problemami prosze zglaszac sie do ANINECZKI :) Trzymajcie sie cieplo. Do poklikania :)

spokojnej podrozy i do poklikania :)))))
dzien doberek :) i milej niedzielki mamcie :))

Ostatnia edycja:
Wpadam się przywitać
Przepraszam Dziewczynki za tą nieobecność-wszystko przez cholernickiego neta i jakże wspaniałego laptopa,który średnio co pół godzinki sam się wyłącza:((((kolejne kilkanaście minut zajmuje włączanie go na nowo...Ech-szkoda słów na to graciarstwo:/Miłej niedzielki drogie Panie...I jak z tym spotkaniem Mamuś Limerickowych(może my z Martą się też wkręcimy?)

reklama
Do góry