reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Mam wiele znajomych które chwalą sobie pediatre z Polmedu .Podobno facet umie słuchać i zaradzić.Mam nadzieję że jak nasza księżniczka już przyjdzie na świat nie będzie problemu z poradami lekarskimi i ewentualną poradą.

reklama
:-)hej dziewczynki
co z wami:szok:taka tu cisza:baffled:

wczoraj jak juz lubiczanka pisała odwiedziliśmy justysie:tak:Julka ma takie cudne oczka:szok::tak:
piesek tez wesolutki:-Dnajpierw "wycałował"Danielka lubiczanki a potem poobgryzał mi sznurowki:-D

poza tym jestem niewyspana jak zwykle:baffled:
milego dnia:cool2:słonecznego mam nadzieje:tak:

dzien dobry:)
faktycznie głucho coś sie tu zrobiło!
drozdusia,bozenka,sylcia...krycha???gdzie wy??
ja musze sie pochwalic,iż zmienilam kolor włosów:) teraz jestem ruda :)czysta marchewka :)HEHEH i kupiłam wreszcie kiecke na chrzest :) jak zwykle wszyscy wszystko juz dawno skompletowane,a ja na samym koncu!!!
Adula nauczyła sie robić brawo na zawołanie i pokazuje nosek jak jej pytamy gdzie on sie znajduje :)
a tak ogólnie to juz jestem jedną nogą w pl...i juz sie strasznie denrwuje podróżą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie wiem jak ja to przeżyje!!!!!!!!
SYLCIA ja jutro podjechalabym po to futerko dla ady(oczywiscie skleroza ost razem zapomnialam wziac) obojętnie o której h ,jak wam pasuje??
KRYCHA podwiozłabym ci ten bujaczek,bo mi już tu zawadza!!oki??
zabieram sie za sprzatanie :)
papaa

Mam wiele znajomych które chwalą sobie pediatre z Polmedu .Podobno facet umie słuchać i zaradzić.Mam nadzieję że jak nasza księżniczka już przyjdzie na świat nie będzie problemu z poradami lekarskimi i ewentualną poradą.

my bylismy u tego pediatry raz,jak wszyscy irlandzcy lekarze i polozne nas olali :((bylismy w gabinecie chyba 40 min,słuchał nas,ogladnal mala tak jak do tej pory zaden lekarz nawet w szpitalu jej nie ogladal,wyjasnil wszystkie watpliwosci,pytania,poradzil nam co robic. Leah urodzila sie z czerwona plama na szyi i posladku i on jako pierwszy (a mala miala wtedy 2,5 miesiaca) powidzial nam co to jest ze to naczyniak i co z tym zrobic i co sie moze z tym stac.wczesniej jeszcze jak mala lezala w inkubatorze polozna ze szpitala na nasze pytanie co to jest powiedziala :znamie,jak cie to martwi to mozesz jej operacje plastyczna zrobic!!!!!!!!!!!!!! a mala miala wtedy1,5 tyg!!jak dla mnie pediatra w polmedzie to lekarz pierwsza klasa:)))) dzieki niemu mala przestala mi tak chlustac wymiocinami .bo irl lekarz powiedzial ze to normalne,zreszta u nich wszystko jest normalne i na wszystko paracetamol dobry:(( i naturalna selekcja to standard:((((

a tak w ogole dzien dobry w ten piekny poranek :))))

Helllo :))

natinke ja ide na miasto musze pozalatwiac kilka rzeczy a Drozdunia chyba tez gdzies wychodzi ... Pewnie wpadaj po futro jakby mnie mnie nie bylo to w salonie na dole jest :)

witam mamusie.
Mysle ze temat lekarzy powinnysmy pominac,po sa rozne zdania na ten ten temat.Jedni sobie chwala inni narzekaja.Temat rzeka.Ja nie bede dykutowac na ten temat bo sie szybko denerwuje a teraz to nie wskazane hehe.Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.ana temat polskich lekarzy te sienie bede wypowiadac boma swoje zdanie.o! I nadal bede uczeszcac do swojego bo jestem z niego zadowolona.
Milej soboty.

dzień doberek:-) cisza i spokój na wątku zagościły...
a ja mam takiego lenia że nawet na zakupy nie chciało mi się jechać:sorry2: wysłałam T i jeszcze Lolę mu wcisnęłam:-p a co do lekarzy to ja ma irlandzkiego gp i też jestem zadowolona:tak: w sumie to każda ma już jakieś doświadczenia ze służbą zdrowia tutaj i ile kobietek tyle opinii:dry: fakt że czasami podejście Irlandczyków mnie zadziwia ale ogólnie nie mogę narzekać-nigdy mi nie zaszkodzili:happy2:
idę się polenić troszku:cool2:

reklama
Do góry