reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

natinke baw się dobrze:tak::tak: a nie zapomnij o jutrzejszej kawce

krycha a jak tam twoje niby poranne mdłości? ustąpiły?

gastone a ty jak się czujesz?

babki to umawiamy się na jutro 12:30-13ta OK?
powiadomię justysię bo chyba nadal nie ma neta

już mi się nudzi w domku i dawno was nie widziałam

reklama
Natinke18, udanej zabawy życzę Dominikowi :tak::tak::tak:

Ms.Marple, a dziękuję, w końcu ustały :-D! Jeszcze tylko walczę z sennością, zmęczeniem i z niezorganizowaniem, ale jestem dobrej myśli ;-)! No a jak Ty się czujesz? Możesz już zacząć się cieszyć stanem błogosławionym?

Gastone, właśnie, a jak u Ciebie? Ty się nam tutaj chwal co tam, boś Ty pierwsza na tym wątku co bliźniaczki pod serduchem nosi :-D:-D:-D

Dzien doberek:)
Melduneczek skladam:)
Juz posprzatane ,obiadek ugotowany,Maycia bawi sie zabawkami siedzac na podlodze,a ja sie podpisuje....
Za niedlugo bedziemy sie zwijac na spacerek ,poki nie pada:)Zachacze jeszcze solarke na poprawienie humoru w zimny dzien :)Trza wykorzystac minuty....zostaly mi z zeszlego roku ,jak karnet kupowalam,wiec teraz mam okazje :)
Jakas posepna ta pogoda dzis....nic tylko z domu nie wychodzic.....no ale jak nie pada trzeba ruszyc cztery litery ....A i Maycia drzemke akurat zaliczy....:)

witam sie i ja w ten zimny dzien Niestety pogoda nie rozpieszcza i powrucily mrozy brrr... kiedy wreszcie bedzie cieplo... no nic zmykam do obowiazkow ;-) milego dnia babeczki :-)

Witam mamunie.
No niestety ja czuje sie kiepsko..Mdlosci znow wroclily,ogrone zmeczenie i brak energii.Wczoraj bylam na chwile w dunsie i po 15 minutach prawie zaslblam.Nigdzie sie cholera wybrac nie moge,bo mi zaraz slabo.Utrudnia mi to zycie.Wyniki mam dobre jak narazie ale samopoczucie do dupy...
Bozenka ja mam identyczny posmak w ustach.Taki jakis dziwny,daleki od tego metalicznego.Ciagle tez zabijam go wkladajac cos do buzi.Najlepiej zabijaja choc na chwile go kwsnie rzeczy.Kwasne cukierki,zelki i takie tam heh.Jesli chodzi o wage ja sie nie martwie bo moje zgubione 11 kilo rekompensuje mi wszystki hehe.Bo jkbym miala urosnac kolejne 11 albo20 to bym sie zalamala..

No i po spacerku:wściekła/y:Zaczelo padac i musialam wrocic,bo i bez deszczu nieprzyjemnie na dworze:angry:
No nic.....Mayka dotleniona a to najwazniejsze:)
Zmykam nakarmic glodomorka:);-)

Ostatnia edycja:
gastone współczuję ci złego samopoczucia:-( u mnie już lepiej mdłości się zmniejszyły do może raz dziennie (zazwyczaj wieczorem albo jak się dużo napiję) ale ten posmak mnie dobija:angry: cały czas kupuję cukierki owocowe albo gumy do żucia i inne badziewia i nic nie p0omaga wrrrrrrrrr:angry::angry::angry:
zgaga to u mnie na stałe zagościła jak poprzednio (pamiętam jaka byłam szczęśliwa po porodzie kiedy zniknęły wszystkie problemy gastryczne) śmieję się że najwyraźniej to dziecko będzie jeszcze bardziej owłosione niż Adal :-D:-D:-D
moja siostra nazwała nowe dziecko roboczo Adelka:-D:-D:-D
ehhhh jeszcze tylko 5 miesięcy powtarzam jak mantrę:cool:

Hejka i ja witam moje panie my już po spacerku z Justysią i moją siostrą :tak: Justyś o juterku poinformowana i oczywiście będzie:-D a ja dzisiaj przywiozłam już łoże dla mojego Matiego i idzie do swojego pokoiku :-D także Bożenko kołyska już jest wolna:tak:i fajnie by było jakby i miejsce gdzie stoi się zwolniło:-D a i wózek też już dostałam nowy w kar:-Dtoniku zapakowany a jak mnie przepraszali heheh no nic lece jakieś jedzonko jeszcze sklecić a właśnie delektuje się kawcią i ciachem drożdżowym mniam :-D

reklama
Hejka laseczki
A ja dzis po zakupkach uzupełniłam dzieciaczkom ciut garderobę :tak: i byliśmy w biurze podróży bo wybieramy sie z dzieciakami do Disneylandu;-):tak::rofl: może jutro już dopniemy wszystko do końca bo dziś musimy wszystko przemyśleć i przewertować tą ofertę:laugh2:

Do góry