No mi środa też jak najbardziej o 12-30 podjade po Natalke i możemy być przed 13 na miejscu myśle że ta godzinka jak znalazł każdej spasuje bo potem odbieram dziewczęta ze szkoły a do południa ogarne mieszkanko i obiadek zrobie więc pora jak znalazł taka przerwa na pogaduszki
reklama
natinke18
Fanka BB :)
dzieki martusiu kochana ))))))wiedzialam,ze mi nie odmowisz )))))))))
juz nie moge sie doczekac az z wami pogadam!!!!!!!!!!papa
juz nie moge sie doczekac az z wami pogadam!!!!!!!!!!papa
Nataleczko nie ma za co;-) ja zawsze chętna przecież wiesza z przyjemnością się z wami zobacze już tyyyyyyyle czasu mineło od ostatnich pogaduszki Bożenko zimno wrrrr ja już też marze o lżejszych ciuszkach i to ubierania bobasków mnie dobija zanim ubiore jednego drugi zdąży się spocić a nie maj słonko i nastroje lepsze A chce mi się już wakacji i stroju kąpielowego opalanka nad morzem wow chyba się nie doczekam plaża mnie kusi hahhahdzieciaki w piachu a ja w słoneczku;-)
Witam.
Dzięki laski za życzenia. Igorek dziś miał dzień zastrzyków (pobranie krwi i szczepienie)+ wizyte u dentysty ale zniósł to dzielnie. Dostał nawet mały prezencik ze szpitala:-)
Co do fikolandu to nie wiem czy mi się bedzie chciało bo jutro małe party mamy:-)
Marta wszystkiego najlepszego w 14 roku bycia razem
Dzięki laski za życzenia. Igorek dziś miał dzień zastrzyków (pobranie krwi i szczepienie)+ wizyte u dentysty ale zniósł to dzielnie. Dostał nawet mały prezencik ze szpitala:-)
Co do fikolandu to nie wiem czy mi się bedzie chciało bo jutro małe party mamy:-)
Marta wszystkiego najlepszego w 14 roku bycia razem
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki za życzonka Mam nadzieje że takich rocznic przed nami będzie jeszcze dużo a ja dzisiaj się czuje taaaaaaaaaaka młodziutka i pełna wigoru hehheh chyba za dużo energi mamcosik dzieci dzisiaj ze mnie życia nie wyzioneły:-) no i musze przyznać że mój Mati jest już suuuuuuuuperowy i poleży i posiedzi a co najważniejsze już nie musze skakaći o dziwo nosić też nie musze byle czasem przy nim poleżeć i potrzymać na rączkach od razu chce się żyć hahah nie to dziecie i jaki kochany hahah może moja kara mineła
D
drozdusia
Gość
bry wieczór...i dobranoc zarazem.zakładam że raczej nikogo już tu nie ma tak jakoś ostatnio się składa że jak kwitnę przed kompem to tutaj pusto a jak tylko się zmyję to ruch się wzmaga ale nic nie sugeruję,być może to tylko zbieg okoliczności
dobrej nocy kobietki
dobrej nocy kobietki
K
krycha
Gość
Dzień dobry! Czyżbym dzisiaj pierwsza się z Wami witała ? Pobudka mamusie czas na śniadanko ;-)
Drozdusia, zbieg okoliczności nic więcej ...
No to zmykam zjeść małe co nie co
Drozdusia, zbieg okoliczności nic więcej ...
No to zmykam zjeść małe co nie co
reklama
natinke18
Fanka BB :)
ja tez sie witam i uciekam mlodego do przdszkola wyszykowac,dzis idziemy na urodzinowe partty do jego kolegi!