reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No mi środa też jak najbardziej:tak: o 12-30 podjade po Natalke i możemy być przed 13 na miejscu myśle że ta godzinka jak znalazł każdej spasuje bo potem odbieram dziewczęta ze szkoły a do południa ogarne mieszkanko i obiadek zrobie więc pora jak znalazł taka przerwa na pogaduszki:-D

reklama
Nataleczko nie ma za co:tak:;-) ja zawsze chętna przecież wiesz:-Da z przyjemnością się z wami zobacze już tyyyyyyyle czasu mineło od ostatnich pogaduszki:-D Bożenko zimno wrrrr ja już też marze o lżejszych ciuszkach i to ubierania bobasków mnie dobija :szok:zanim ubiore jednego drugi zdąży się spocić :-D a nie maj słonko i nastroje lepsze:-D A chce mi się już wakacji i stroju kąpielowego opalanka nad morzem wow chyba się nie doczekam :-Dplaża mnie kusi hahhah:-Ddzieciaki w piachu a ja w słoneczku;-)

Witam.
Dzięki laski za życzenia. Igorek dziś miał dzień zastrzyków (pobranie krwi i szczepienie)+ wizyte u dentysty ale zniósł to dzielnie. Dostał nawet mały prezencik ze szpitala:-)
Co do fikolandu to nie wiem czy mi się bedzie chciało bo jutro małe party mamy:-)
Marta wszystkiego najlepszego w 14 roku bycia razem:)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki za życzonka :tak: Mam nadzieje że takich rocznic przed nami będzie jeszcze dużo :-D a ja dzisiaj się czuje taaaaaaaaaaka młodziutka i pełna wigoru hehheh chyba za dużo energi mam:-Dcosik dzieci dzisiaj ze mnie życia nie wyzioneły:-D:-) no i musze przyznać że mój Mati jest już suuuuuuuuperowy i poleży i posiedzi a co najważniejsze już nie musze skakać:szok::-Di o dziwo nosić też nie musze byle czasem przy nim poleżeć i potrzymać na rączkach od razu chce się żyć hahah nie to dziecie i jaki kochany hahah może moja kara mineła :-p:happy::rofl2:

bry wieczór...i dobranoc zarazem.zakładam że raczej nikogo już tu nie ma:sorry: tak jakoś ostatnio się składa że jak kwitnę przed kompem to tutaj pusto a jak tylko się zmyję to ruch się wzmaga:eek: ale nic nie sugeruję,być może to tylko zbieg okoliczności:confused::rofl2:
dobrej nocy kobietki

Dzień dobry! Czyżbym dzisiaj pierwsza się z Wami witała :szok::-D? Pobudka mamusie czas na śniadanko ;-)

Drozdusia, zbieg okoliczności nic więcej :sorry:...

No to zmykam zjeść małe co nie co :-p

reklama
Do góry