reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu:-D
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.

no wlasnie mnie tez brakuje :))
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem :)) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa

Noo hello kochana :)) WIdac superr bedziesz miala urlopik :)) Jak ja tez bym tak chciala :))

ja tez juz lece bo jutro do pracy :cool: tak mi sie chce ze az mi sie nie chce:dry:

Milej pracy :))

Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu:-D
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.

Noo to w wtorek sie cos wymyslii kochana :))

dobranoc :-):-):-)

DObranoc :))

Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego:-p
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła:sorry2:
Justysia powodzonka:tak: jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki:-D
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domku:tak: no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała:shocked2:
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia

spadam spać dziewczynki,kolorowych snów

Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego:-p
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła:sorry2:
Justysia powodzonka:tak: jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki:-D
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domku:tak: no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała:shocked2:
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia

spadam spać dziewczynki,kolorowych snów

Wiesz co juz prawie nic nie ma a tu znow cos kapie jej czasem z noska ale kataru nie ma ;/ Cyszcze jej i w ogole ale tam pusto

My znów w szpitalu:no::no::no::no::no::no: Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-:)-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???

My znów w szpitalu:no::no::no::no::no::no: Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-:)-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???

o moj boszeee kochana Ty to masz 10000 tysiecy swiatow ... A na pytanie dlaczego zycie jest niesprawiedliwe niestety nie podowiem :( Bo sa ludzii ktorzy nie zasluzyli w zyciu na nic a zyje im sie rewelacyjnie i zawsze maja z gorki ;/;/

reklama
witam się, dzieńdoberek
mam tylko nadzieję, że będzie ładniejszy niż wczorajszy bo nawet na spacer nam się nie udało wyjść:dry:

co do absencji to nic się u nas nie działo zabrakło weny do pisania za to roboty się trochę nazbierało:dry:
aha no Adal się zasmarkał ale już mu przeszło--chyba dzięki inhalacjom:eek:
ale mam umówione szczepienie na środę i chyba będę musiała przełożyć na następny tydzień:wściekła/y:

Camomile życie jest jakie jest... niestety .... co poradzić:dry:
wierzę , że może ci brakować sił ale na pewno dasz radę bo silna babka jesteś:sorry2:

natinke kobitko korzystaj z mena może wpadniesz na kawkę?:tak:

cytrusek może do mnie na kawkę? hę ? dawno u mnie nie było?

justysia mam nadzieję , że przeżyjesz powrót do pracy :-D:-D

lecę na poranną kawkę

Do góry