justysia21
Elfikowa mama :D
ja tez juz lece bo jutro do pracy tak mi sie chce ze az mi sie nie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie mnie tez brakuje )
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem ) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa
ja tez juz lece bo jutro do pracy tak mi sie chce ze az mi sie nie chce
Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.
dobranoc :-):-):-)
Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła
Justysia powodzonka jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domku no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia
spadam spać dziewczynki,kolorowych snów
My znów w szpitalu Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:--( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???