reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a u nas kominek strzela na maksa a i tak jakos za cieplo nie jest:(chyba przez ten wiatr....ech.....i pogoda jakas taka butelkowa no................

a ja sobie slucham muzyki...podoba mi sie piosenka sumptuastic |^mali wielcy" i verby "nie lam mi serca|\".....i nowa piosenka flipsyde when I was god

Ostatnia edycja:
reklama
miałam poleżeć i nic z tego nie wyszło.jakoś tak nie umiem gnić bezczynnie.szukam sobie zajęcia tyle że nic mi do głowy nie przychodzi:sorry2:

Norma :-D:-D:-D! Kupiliście to łóżeczko? Mam pomysł na robotę dla Ciebie - SPAKUJ TORBĘ DO SZPITALA :-p;-)

a u nas kominek strzela na maksa a i tak jakos za cieplo nie jest:(chyba przez ten wiatr....ech.....i pogoda jakas taka butelkowa no................

Przy tulu osobach w domu na pewno znajdziecie zajęcie, a jak nie to przyjeżdżaj na kawę :sorry2:! U nas nie wieje i cieplutko mamy...

Krycha łóżeczko jest ale skręcimy je i wstawimy do sypialni jak wrócę ze szpitala bo boję się że jak mała je zobaczy to pomyśli że to dla niej i właduje się spowrotem do naszej sypialni:sorry2: a co tam pakowanie torby,chwila i już.a co dalej? może na jakieś zakupki skoczymy bo chyba cienko z chlebem i mlekiem.i chyba jeszcze pampersy trzeba kupić a chyba w super quinnie mają jakąś promocję

no Aguś zazdroszczę ci tego kominka i atmosferki przy nim:tak:

cieszę się laseczki że jesteście zadowolone z zakupu.mi też ta folia dobrze służy już ponad rok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha łóżeczko jest ale skręcimy je i wstawimy do sypialni jak wrócę ze szpitala bo boję się że jak mała je zobaczy to pomyśli że to dla niej i właduje się spowrotem do naszej sypialni:sorry2: a co tam pakowanie torby,chwila i już.a co dalej? może na jakieś zakupki skoczymy bo chyba cienko z chlebem i mlekiem.i chyba jeszcze pampersy trzeba kupić a chyba w super quinnie mają jakąś promocję

Ano racja z tym łóżeczkiem, Laura na pewno nie przepuściłaby takiej sytuacji :tak:...

Olivca, jak Wam powrotnia podróż minęła?

Witam mamusie:-)

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p. Justynko pakuj torbe do szpitala bo potem Ci sie juz nie bedzie chcialo .

Nie samej Bozenkii brakuje Kilka mamus rowniez :(( Weekend mamy w koncu :))

Masz rację w 100% :tak::tak::tak:!!!

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p

Wszystko jest oki z Oliwką! Ten antybiotyk to po to żeby szybciej doszła do siebie ;-)! Ogólnie wszystko gra :tak:... 1 litopad już prawie za nami to możesz iść do szpitala :-p hehehehehehehe! A jak pogoda sprzyja baraszkowaniu to do dzieła, może pomoże :rolleyes2:...

Oj Ania ale sie porobilo mam nadzieje ,ze malej przejdzie i mezowi rowniez . ja juz chce do szpitala:-( . ale pogoda dzisiaj okropna - nic tylko baraszkowac mozna :-p. Justynko pakuj torbe do szpitala bo potem Ci sie juz nie bedzie chcialo .

Noo Ty juz kchanienka tylko masz tydzien do porodu :D:D:D Gartulejszyn wielkie :)) A co do pogody to boszeee masakra ;/

reklama
no wlasnie mnie tez brakuje :))
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem :)) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa

Do góry