reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej kochane :)) musialam isc znow do sklepu i znow do sklepu ;/ pamiec juz nie ta co kiedys Ohhh jaka ja stara :))
Mamuska Ty to aparatka jestes wiesz :) I ja dolaczam sie rowniez do milych i cieplych slow forumowiczek Duzo zdrowka i zdrowka i hmm moze jeszcze zdrowka ? :))

NO a sztuccy nadal nie znalazlam :(

sztućcami się nie przejmuj.każda z nas wezmie swoje,a jak,któraś zapomni,to napewno się u Ciebie choć jedne znajdą.

reklama
Ohh z tymi sztuccami to mam pecha Nie umiem znalezc kompletu ;/
A w szafce mamy kilka takich zwyklych i jest ich az 8 ;/
Nigdy w sumie nikogo nie zapraszalismy bo nawet nie bylo zbytnio kogo A wczesniej mieszkalismy w domu gdzie mielismy wynajmowane pokoje ... Wiec tyle sztuccy mi zostalo z tamtej dekady A mowie ze dzis sobie je wyciagne i umyje aahh ja glupia moglam wczesniej chciec je umyc to bym wiedziala ze nie ma ich to bym kupila

Sylcia007, weź Ty sobie Kobieto gorącą, relaksującą kąpiel jak możesz i przestań się tak stresować, bo jutro nas z podkrążonymi oczami przywitasz :sorry:...

Ech, a te ozdoby kuszą jak nie wiem, takie delikatne, kobiece, tajemnicze...

Colima, wygrzebałam ja z szafy nakładki, wrzątkiem oblałam i nałożyłam sobie, ale mojemu dziecku od razu nie podpasowało, hahahahahahaha, siedziała i po swojemu nawijała pokazując ciągle na te nakładki a potem to już tylko "ne, ne, ne" słyszałam :-p:-)! Poczekam trochę i znów spróbuję!!! Szczerze mówiąc nie pomyślałam o nich wcześniej...

A gdzie Ms.Marple, co? Leni się dzisiaj jak nie wiem!!!!!!!!!!! Aine choć na chwilkę się ozwała, ale Olivca to chyba dalej ma urwanie głowy...

Ohh z tymi sztuccami to mam pecha Nie umiem znalezc kompletu ;/
A w szafce mamy kilka takich zwyklych i jest ich az 8 ;/
Nigdy w sumie nikogo nie zapraszalismy bo nawet nie bylo zbytnio kogo A wczesniej mieszkalismy w domu gdzie mielismy wynajmowane pokoje ... Wiec tyle sztuccy mi zostalo z tamtej dekady A mowie ze dzis sobie je wyciagne i umyje aahh ja glupia moglam wczesniej chciec je umyc to bym wiedziala ze nie ma ich to bym kupila

kobietko,to Ty na jedno spotkanko chciałaś sztućce kupować?
a ja zaraz padnę jak nie zjem lodów,albo jakiegoś torta,zaraz się wybieramy do sklepu,bo ciasta na jutro nie wolno mi ruszać

ufff doczytałam do końca:eek: trzy razy pochodziłam:-D:-D

justysia jestem dzisiaj paskudny dzień miałam i noc też :-D:-D a czy zamówionko jeszcze można złożyć? bo ja zapomniałam w natłoku spraw:zawstydzona/y:

mamuska gratulki takie fantastyczne wieści :-D:-D
cieszę się na jutrzejsze spotkanko teraz lecę spać --odsypiać zarwaną nockę

wciągneło mnie te forum.jeszcze nawet do rodziców nie zdążyłam zadzwonić,Said siedzi na tel,13 ro rodzeństwa trudno obdzwonić hihi.

Ja w ogole chcialam kupic sztucce :)) Ale dziewczyny wy mnie uspokajacie a ja sie niczym nie stresuje Przyznam moze troche przejmuje ale tak to looz :))

A smakow to przez cala ciaze nie mialam zadnych Hmm moze z 2 gora 4 razy :))))))

wciągneło mnie te forum.jeszcze nawet do rodziców nie zdążyłam zadzwonić,Said siedzi na tel,13 ro rodzeństwa trudno obdzwonić hihi.

No, ja się domyślam hihihihihi...

Ja w ogole chcialam kupic sztucce :)) Ale dziewczyny wy mnie uspokajacie a ja sie niczym nie stresuje Przyznam moze troche przejmuje ale tak to looz :))

Z naszej perspektywy to wygląda całkiem inaczej :-D:-p;-)!!!

reklama
i nie ma się czego przejmować,mnie coś brzuch zaczyna pobolewać pewnie od nadmiaru adrenaliny.zaraz trzeba wziąść zastrzyk pojchać bo coś do jedzonka no i kłaść się, jutro ciężki choć miły dzień mnie czeka.

Do góry