reklama
colima
Aktywna w BB
mamuska- teraz juz wiesz skad te kilogramy
w sumie jakby je podzielic na 3 to nawet nie wiele
w sumie jakby je podzielic na 3 to nawet nie wiele
justysia21
Elfikowa mama :D
jak juz bedziesz potrzebowac pomocy to ja zawsze chetna i moge Ci berbeci przypilnowac... uwielbiam dzieciaczki i tez bede miala duuuza gromadke jak narazie moj sie na 3 zgadza
justysia21
Elfikowa mama :D
Mamuska a Ty te malunki na ciele tez potrafisz zrobic??
Kurcze tak mi sie to spodobalo, ze tez takie bym sobie na dloni ponosila...piekne to jak dla mnie arcydzielo!!!!!
Kurcze tak mi sie to spodobalo, ze tez takie bym sobie na dloni ponosila...piekne to jak dla mnie arcydzielo!!!!!
D
drozdusia
Gość
no to Mamuśka pojechałaś po całości:-) gratuluję. no i teraz mamy z kobietkami tyły i sporo do nadrobienia kurczę a dopiero co pisałaś że chcesz mieć piątkę.mówisz i masz! cieszę się waszym szczęściem.dbaj teraz o siebie kobietko i o te trzy skarby w swoim brzuszku;-)
a ty Justysia nie podpuszczaj koleżanki.niech wraca do centrum bo was tam trochę za dużo a tak siły się trochę wyrównają
a ty Justysia nie podpuszczaj koleżanki.niech wraca do centrum bo was tam trochę za dużo a tak siły się trochę wyrównają
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej kochane ) musialam isc znow do sklepu i znow do sklepu ;/ pamiec juz nie ta co kiedys Ohhh jaka ja stara )
Mamuska Ty to aparatka jestes wiesz I ja dolaczam sie rowniez do milych i cieplych slow forumowiczek Duzo zdrowka i zdrowka i hmm moze jeszcze zdrowka ? )
NO a sztuccy nadal nie znalazlam
Mamuska Ty to aparatka jestes wiesz I ja dolaczam sie rowniez do milych i cieplych slow forumowiczek Duzo zdrowka i zdrowka i hmm moze jeszcze zdrowka ? )
NO a sztuccy nadal nie znalazlam
mamuska25
Zaangażowana w BB
Mamuska a Ty te malunki na ciele tez potrafisz zrobic??
Justynka nie ma problemu,mogę też kolorowe wzorki zrobić,a mistrzem jest Said.jednak jak chcesz,mogę zrobić,tylko to się trzyma ok miesiąca,można zrobić delikatniej,ale przez 2 tyg nie ma szans,żebyś to zmyła.no chyba,że 10 min po wymalowaniu jeszcze można.i nie tylko dłonie,czy stopy można malować.dla mam,które chcą tatuaż proponuję najpierw tatuaż henną,i można sprawdzić czy się będzie napewno będzie podobało
reklama
D
drozdusia
Gość
Sylcia ja tam wezmę ze sobą te sztućce więc możesz spać spokojnie.i nie lataj po nocy po sklepach:-) relaksik i wypoczynek bo jutro zlot czarownic i niezły kocioł cię czeka
spadam po prysznic,potem jeszcze zajrzę
spadam po prysznic,potem jeszcze zajrzę