reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej sorry was ale musialam mala wykompac Ja jej nie kapie wieczorkiem tylko w dzien a ze dzis napewno nie wyjde z nia nigdzie bo pogoda taka nijaka wiec ja teraz sobie wykapalam i poszla spac a nie kapie ja wieczorkiem bo jej to nie pasowalo a ona mi chodzi rewelacyjnie spac wiec jej nie musze kapac karmic i aby poszla spac

A ja rodzilam w Irlandii w Maternity Hospital :) Porod super opieka super jedzenie super :)
Mialam termin na 15 kwietnia a rodzilam 16

reklama
ja tez rodziłam w maternity hospital , ale zapłodnienie miało miejsce w szwajcarii ponieważ tu się na tym nie znają, a w polsce nie wiedzieli co zobić?!
Ja nie mam swoich jajników i mimo,że ja urodziłam dzieci są one z innych jajeczek(z innej kobiety)i z Saida.

ślub jest dla polaków dziwny i może mało ciekawy.mogą w samej ceremonii brać udział tylko najblizsi.nie jest jak w innych kulturach cała świątynia gości.tylko rodzice bracia i siostry i kapłan.ceremonia trawa ok 7 godz.składa się ofiare w postaci warzyw i owoców pokrapianych specjalnym masłem Ghi(jak dla mnie niejadalne).też są obrączki zwane girlandami.a pózniej jest wesele.

przed słubem 48 godz panna młoda jest malowana henną.dlonie i stopy,a także makijaż(nie próbujcie tego-przez miesiąc chodziłam z tymi malunkami,nie dało się ich zmyć).

wracając do ceremonii jest nudna haha przez 7 godz się modlą.ślub składa się z pużmy i jadzni(odbywa się to w specjalnej świątyni mandir.długo by opowiadać.jak kiedyś do mnie wpadniecie opowiem Wam i pokaże zdjęcia

nnie mam jajników od 10 roku życia.nigdy nie miałam okresu.moja babcia miała raka jajników,moja mam również i u mnie też był już widoczny guz.dlatego usuneli mi jajniki.i dlatego teraz mam takie problemy.ale macice mam więc mogę poddać się zabiegą zapłodnienia ale nie swoimi jajeczkami

Alex ten szpital jest za hotelem Hilton :)
Mamuska kurcze Ty to mialas pecha wraz z kobietami z Twojej rodziny ;( Ale bardzo fajnie ze masz dzieciaczki I wlasnie oto chodzi nie wazne w jaki sposob sie je ma ale wazne ze sie ma :) No a slub bardzo interesujacy Ja rowniez bym zdjecia sobie zobaczyla ...
Chciclam isc z Justysia dzis na plac no ale zwalilo sie na mnie kilka rzeczy i jeszcze Damian chce isc na zakupy wiec czekam az wroci jak na razie nie powiedzial o ktorej bedzzie A ja czekam i czekam a tak moze bym zdazyla wyjsc i juz wrocic z tego placu .

www.daft.ie/searchrental.daft?search=1&s[cc_id]=c17&s[a_id]=&s[mnp]=&s[mxp]=500&s[bd_no]=3&s[search_type]=rental&s[furn]=&s[refreshmap]=1&limit=10&search_type=rental&id=720631

To jest jeden domek :) Co mozna powiedziec jestem zainteresowana Tylko musze wszystko doczytac Bo z angielskim nie mam problemu no ale jaks ie tak siedzii w domu to powoli jezyk ucieka ;/ A wiec z textu wychodzi na to ze miesiecznie za 400 euro ?
Dziewczyny jakbyscie mogly to zobaczcie i powiedzcie czy sie oplaca czy zle cos przeczytalam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry