reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no proszę.nie było mnie jeden dzień i takie wieści.
AGA GRATULACJE !!! ! zazdroszczę ci że masz już kruszynkę przy sobie.ja muszę jeszcze trochę poczekać:-(
a małej na szczęście zeszła już gorączka.antybiotyk chyba zaczął działać także jest nadzieja.ufff.uciekam spać bo to był ciężki dzionek.spokojnej nocy

dzień doberek.a co tu takie pustki?dzisiaj w końcu pospałam.Laura nie śpi jeszcze tak jak dotychczas przez zatkany nosek ale jest o niebo lepiej niż kilka dni temu.a co tam u świeżo upieczonych mamusiek-Natinke i Olivci?Aga z tego co wiem jest jeszcze w szpitalu więc się nie wypowie;-) uciekam na kawusię a potem może jakiś spacerek, o ile nie zacznie padać:sorry2:

Witam sie i ja ;)
Mam pytanko może któraś z Was słyszała o tych prawnikach którzy nie biora kasy jedynie jakis tam procent z wygranej sprawy i zajmuja sie własnie sprawami odnośnie zatrudnienia itd. Słyszałam ze tacy sa na Hennry St może któraś z was cosik więcej wie??

hej dziewczyny.... straszne u nas pustki tez musze to przyznac
Drozdusia dobrze ze z Laurka lepiej :)
a ja sie przyznam ze dopiero wstalam.... normalnie szoku doznalam jak spojrzalam na godzine :zawstydzona/y:

czesc dziewczynki, jejku az mi wstyd ze tak was zaniedbalam, ale jakos sama jeszcze nie odespalam tego porodu, mam mamuske przy sobie, siostra poszla do pracy a N.z radoscia przeniosl sie do malutkiego pokoju pod pretekstem studiowania a ja i tak wiem ze jemu chodzi o pogaduchy przez tel. i wiadomosci na necie a przy Maji tego nie moze:) Malutka jest taka grzecznitka, tylko ze ja dalej nie mam mleka, co prawda od zastosowania pompki pojawily sie pierwsze dwie kropelki i dalej nic.... Mala sie budzi co dwie godzinki do jedzonka-czasem co godzinke, straszny z niej glodomor no i ciagle jacys goscie przyjezdzaja, czasem mam wrazenie ze N.pozapraszal pol Dublina, jestem juz tak zmeczona ze hej, dzis ostatni tai szalony dzionek, bylismy juz w szpitalu na pobraniu krewki na badania, a od jutra wreszcie laba. Opisze i pobyt w szpitalu i porod i jz bardziej tak skladniowo:)
To tak zebyscie nie myslaly ze zapomnialam o was:)

reklama
no ja też chciałam iść do Agi ale Laura jeszcze zainfekowana więc zakładam ze jestem potencjalnym roznosicielem.lepiej nie ryzykować a myślę że w końcu zobaczę Agę i malutką.no i Adusię od Natinke chciałabym zobaczyć.zmykam do wyrka,dobrej nocy

Do góry