reklama
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Te zyczonka sa dla wszystkich rodzinek z Leigh www.samre.info/kartki/13w/wielkanoc13.html
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Mam nadzieje ze wszystkim uda sie odczytac tego linka,no a teraz juz ide grzecznie do lozeczka spac wiec DOBRANOC.
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Ja oczywiście życzę dużo słońca aby nasze dzieciaczki mogły się wyhasać w poszukiwaniu zajączka. My zabieramy dziewczynki do parku tam będą szukać zajączka :-). A na lany poniedziałek zestaw psikawek gotowy, uwielbiam tą śmigusowe szaleństwo !!! Do usłyszenia po świętach :-)
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
a Kasiaiola ja moim dziewczyna jak skończyły rok wprowadzałam już wszystko , oczywiście w małych ilościach. Jadły nawet grochówkę czy kapuśniak ale na początek kila łyżek. proponuje małe ilości i raczej nie na wieczór, bo wieczorem to i nasze żołądki czasem sobie nie radzą :-) powodzenia ;-)
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
A ja tak na chwilke cos zostawie,mowia ze dzielenie sie jajkiem przynosi szczescie wiec sie z Wami podziele i mam nadzieje ze wszystkim uda sie otworzyc ten link JajkoWielkanocne - zjedz ze znajomym świąteczne jajko z rodzinka
reklama
Livi
happy
Witam Dziewczny
Jak u Was mijaja swieta? Olivia nie zjadla poswieconego jajeczka ale nadrobila czekoladowymi Byłysmy grzecznie w Kosciele a teraz tradycyjnie sie objadamy Piekne słoneczko za oknem tylko ten wiatr taki zimny, brrrrrr.
Na car boot poszlam i jak to bywa, niby malo samochodow a w sumie upolowalo sie co nieco Miłego dzionka i smacznych jaj
Jak u Was mijaja swieta? Olivia nie zjadla poswieconego jajeczka ale nadrobila czekoladowymi Byłysmy grzecznie w Kosciele a teraz tradycyjnie sie objadamy Piekne słoneczko za oknem tylko ten wiatr taki zimny, brrrrrr.
Na car boot poszlam i jak to bywa, niby malo samochodow a w sumie upolowalo sie co nieco Miłego dzionka i smacznych jaj