reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

dzien doberek witam wszystkich zapowiada sie sloneczna pogoda wiec nie leniuchowac :-D tylko na spacery sie wybierac ,ja za chwile zjem sniadanko i rusze z dzieciaczkami bo jutro znow ma byc deszczowo,no to pozniej ,buziole :-p.

reklama
witam mamusie chmurkitrzy kurka zapomnialam wam wczoraj wyslac tego linka ale juz nadrabiam moze w przyszlosci wam sie przyda
Traveline - Public Transport Info naciskacie tylko journey planner i pozniej reszte danych buzka

viki je jeszcze sniadanko wiec ja wyjde pewie na 13 w miasto mysle ze sie zalapie na sloneczko heheh milego dzionka buzka pa :)

Masz juz masz i to bardzo ładną fotke Daniboy2009.

Co za dzień. Pogoda do końca nie moze sie zdecydowac. Słońce świeci i zimny wiatr wieje. Dziś mam bardzo niżowe samopoczucie.
A jak u Was kobiety?

Hejka kobietki my chcialysmy pojsc do parku ale ta pogoda byla taka niezdecydowana ze pozostalismy przy pojsciu po zakupy,u mnie samopoczucie ok Livi a poza tym zaczynaja sie male przygotowania do swiat uff,no dobra trzeba konczyc bo Gabrys idzie spac to dobranoc wszystkim:-).

hejka. Pogoda nie taka straszna. My poszliśmy do parku i dziewczyny się wyszalały :-). U mnie samopoczucie ok, gdyby nie rosnące mi cos na czubku nosa :-( . Wyglądam jak Rudolf czerwono nosy , a jak spadnie śnieg to już ..... chyba święta nie te hi hi .

reklama
Witam! pogoda faktycznie rozna jak wyjde z domu to mi od razu zimno ale jak pod wiatr wozek pchac musze to goraco i cala mokra jestem (oby mnie nie przewialo).dzisiaj ostatni dzien zakupow a potem szykowanie - dobrze ze Artek ma wolne dzisiaj to pomoze dzwigac siaty :) jak narazie to spi i zobacze go najwczesniej za godzine :) a teraz ide robic sniadanko dla Oli - to do pozniej

Do góry