reklama
agula89
Początkująca w BB
stinka- my mieszkamy na Braunstone:-) dziewczyny mam pytanie w zwiazku z kupnem wozka,bo juz coraz blizej mojego rozwiazania niz dalej i niedlugo trzeba bedzie kupic. nie wiem jaki typ lepszy czy na 3 czy 4 kolkach?? i czy uzywany czy n nowy?? doradzicie cos??
agula89 my niedaleko Braustone park Ja mam wozek na 3 kolkach britaxa 3 in 1. Jestem z niego mega zadowolona. Taki jak ten, tylko moj jest w niebieskim kolorze:
Buy your Britax B-Smart 3 Travel System - Black Thunder Including Pack 7 reviews from Kiddicare Travel Systems| Online baby shop | Nursery Equipment
teraz jest sporo wyprzedazy, wiec mozesz kupic cos w dobrej cenie.
Buy your Britax B-Smart 3 Travel System - Black Thunder Including Pack 7 reviews from Kiddicare Travel Systems| Online baby shop | Nursery Equipment
teraz jest sporo wyprzedazy, wiec mozesz kupic cos w dobrej cenie.
i jak kupilas wozek?stinka- my mieszkamy na Braunstone:-) dziewczyny mam pytanie w zwiazku z kupnem wozka,bo juz coraz blizej mojego rozwiazania niz dalej i niedlugo trzeba bedzie kupic. nie wiem jaki typ lepszy czy na 3 czy 4 kolkach?? i czy uzywany czy n nowy?? doradzicie cos??
ja bym ci radzila wszystko w jednym , co do kol to preferuje na 4 kolach,tez myslalam nad 3 bo teraz niby modne ale jednak 4 kupilam, co do uzywanych wozkow to cena jest bardzo za bo za ok 30 funta kupisz z wyposazeniem , foliami, torba a nowy nawet 500f, strata kasy
agula89
Początkująca w BB
Verita- nie jeszcze nie kupilismy,ale kilka ogladalismy w tym wiekszosc na 3 kolkach i jednak te na 4 mi sie bardziej podobaja. Nas akurat nie stac na nowy wozek za 500 funa czy wiecej ale mam nadzieje ze sie trafi okazja i kupimy jakis fajny uzywany. Teraz poluje na koszyk mojzesza na ebayu i rozgladam sie za lozeczkiem bo reszte to mniej wiecej mam jeszcze tylko takie drobne rzeczy.
Verita- nie jeszcze nie kupilismy,ale kilka ogladalismy w tym wiekszosc na 3 kolkach i jednak te na 4 mi sie bardziej podobaja. Nas akurat nie stac na nowy wozek za 500 funa czy wiecej ale mam nadzieje ze sie trafi okazja i kupimy jakis fajny uzywany. Teraz poluje na koszyk mojzesza na ebayu i rozgladam sie za lozeczkiem bo reszte to mniej wiecej mam jeszcze tylko takie drobne rzeczy.
Ja mam koszyk Mojzesza juz na wydaniu jak chcesz to wysle ci fotki.
agula89
Początkująca w BB
Verita-dzieki ale juz wylicytowalam na ebayu kosz:-) i wozek juz kupilismy udalo nam sie, kolezanki znajoma miala do sprzedania Quinny 4 i wzielismy bo na 4 kolkach, mi sie podoba i jest super:-)
reklama
agula89
Początkująca w BB
ja to tylko i wylacznie licutuje, ten co mam to za 10 funa z Leicester do odbioru wylicytowalam takze cena jak dla mnie ok