reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
Milego dnia ;)

Załączniki

• 1403975087434.jpg
    1403975087434.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 1403975126813.jpg
    1403975126813.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 27
  • 1403975146773.jpg
    1403975146773.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 29
Czesc dziewczyny, my juz w Leicester od 2 tyg. na Evington. NIkogo tu nie znam i daleko od centrum. Wysłałam form do council odnośnie szkoły- długo będe czekac na odpowiedź. W Patryku i Sacred Heart raczej marne szanse.

Czesc Aniu x
zatem witamy :))) znowu nie tak daleko, busy jezdza wiec nie ma zle. Trzymam kciuki za Sacred Heart.
Zycze milego dnia. Ewa

Własnie przyszedł list z council, że zakwalifikowali Julke do Linden Primary school a Sacred Heart odrzucili. Słyszałyście coś o Linden?

Witam moje drogie dawno mnie nie bylo:(,ale juz jestem i to nawet w Leicester:).Starsza corke przyjeli do HAMILTONA odrzucili 2 inne a na mlodsza czekamy a podania byly skladane w tym samym czasie,czyzby miejsc nie bylo czy moze papiery zapodziali?.A jeszcze mam pytanko odnosnie swiatla mazna poczatku jak sie wprowadzil, dzwonil zglaszal licznik i mieli pobierac co miesiac okreslona kwote a pozniej wyrownanie a nic w tym kierunku nie robia,moze tam zadzwonic jeszcze raz i sie przypomniec jak sadzicie?jak wy macie?

reklama
Do góry