reklama
annak_2006
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny, my juz w Leicester od 2 tyg. na Evington. NIkogo tu nie znam i daleko od centrum. Wysłałam form do council odnośnie szkoły- długo będe czekac na odpowiedź. W Patryku i Sacred Heart raczej marne szanse.
annak_2006
Zaciekawiona BB
Własnie przyszedł list z council, że zakwalifikowali Julke do Linden Primary school a Sacred Heart odrzucili. Słyszałyście coś o Linden?
annak_2006
Zaciekawiona BB
Cześć, jeżeli mieszkacie gdzies blisko Evington i chodzicie na spacery to chętnie się spotkam :-)
anna041982
Zaciekawiona BB
Witam moje drogie dawno mnie nie bylo,ale juz jestem i to nawet w Leicester.Starsza corke przyjeli do HAMILTONA odrzucili 2 inne a na mlodsza czekamy a podania byly skladane w tym samym czasie,czyzby miejsc nie bylo czy moze papiery zapodziali?.A jeszcze mam pytanko odnosnie swiatla mazna poczatku jak sie wprowadzil, dzwonil zglaszal licznik i mieli pobierac co miesiac okreslona kwote a pozniej wyrownanie a nic w tym kierunku nie robia,moze tam zadzwonic jeszcze raz i sie przypomniec jak sadzicie?jak wy macie?
reklama
annak_2006
Zaciekawiona BB
Cześć Aniu, gdzie się osiedliliście? Do jakiej szkoły składaliście dla młodszej?