reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Lissa to niedaleko mnie. Ja mieszkam w okolicy Safron i tu jest spokojnie. Blisko szkola i sklepy, jest nawet jeden polski :) Masz zamiar sie przeprowadzac?

reklama
Dostaliśmy propozycję mieszkania z Councilu , w okolicy ulicy Glenhills Way. Nigdy nie byłam w tamtych stronach i nic o nich nie wiem. Mieszkanie mamy obejrzeć 4 sierpnia. Ale dziś z mężem byliśmy na adresie pod którym znajduje się ten dom i powiem Wam, że mam mieszane odczucia.

Sprawdzilam na google maps i masz racje, ze nie wyglada to najlepiej. Pojedz z mezem i sie rozejrzyj. Ciezko mi cos powiedziec. U mnie jest cicho i spokojnie a to tylko 8min piechota

Kochane moje dziękuję Wam za pomoc :-) No właśnie sęk w tym, że to nie domek :no: Jest to mieszkanie z dwiema sypialniami na 1 piętrze rzekomo z ogródkiem, niby osobne wejście . :sorry: Nie umiem sobie tego wyobrazić, nie wiem jak to będzie. A co jeśli odmówię ? Wiem, że można 3 raz odmówić, ale boję się że później będzie ciężko dostać bo będą krzywo patrzeć, bo odmówiłam. Może Wy macie jakieś doświadczenia. ?

My dom kupilismy wiec nie poradze nic z cansilem ale jedz z mezem obejzec mieszkanie. nie nastawiaj sie negatywnie, pojedziesz, zobaczysz i moze cie zauroczy przytulny kąt ?:-) verita pisze, ze ma tam znajomych to tez plus. Ja po remoncie bede miala z 5 min do ciebie.

Macie rację Dziewczyny, nie ma co się od razu zniechęcać :) 4 sierpnia będziemy oglądać dom i wtedy będę wiedziała na czy stoję. :) ;) A powiedzcie mi proszę są tam jakieś sklepy w okolicy .? Tesco np bądź asda ? Jakieś parki czy place zabaw ? :) Plus to na pewno, że będziemy mogły się w końcu poznać :-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry