reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Ja mam doświadczenie z agencjami bo moja rodzina tu zjechała i od tego zaczęła :)
Jest kilka które obecnie potrzebują ludzi ( wiem bo tak jak ww pisałam rodzina była zarej w agencji) i dzwonią w chwil obecnej, ze potrzebują do pracy. Niestety nie ma gwarancji na ile wezmą do jakiej pracy itd.
Mój mąż też zaczynał od agencji a po czasie firma bezpośrednio z nim podpisała kontrakt także czasami i nawet w ten sposób sie uda :)

reklama
Ja i tak nie wczesniej zaczne szukac jak dzieci pojda do szkoly,ale nie wiem od czego zaczac i chyba od agencji bylo by najlatwiej(prawda).A orientujecie sie jak jest z etatami,tzn czy mozna znalesc taka wlasnie prace w godzinach szkolnych,czy raczej trudno o taka prace.

Aniu z agencji to smialo polecam Best Connection, Fusion, Quest. Radze omijac Right Direction z polskim staffem. Godziny szkole sa maloprawdopodobne ale zycze Ci powodzenia. Ja pracuje na noc, maz na rano i jakos to ogarniamy

Aniu w zależności czego szukasz :) Jaka praca Cie interesuje. Mój mąż zaczął od agencji. Poszedł do pracy na 2tyg zaraz po przyjeździe bo potrzebowali pracowników a pracuje tam do dzis i juz na kontrakcie. Takze, nawet przez agencje można się fajnie załapać :) Więcej problemu jest z pracą do 15stej z tym juz niestety nie jest tak łatwo. Nie wspominając a dniach wolnych w szkole, co 6tyg tydzień wolnego plus święta, wakacje itd wtedy jakaś niania musi być.
Sama zastanawiam sie nad pracą w niepelnym wymiarze ale właśnie boje sie tych dni wolnych :( a nie dam córki do obcych ludzi

Czesc dziewczyny,

Jestem w ciazy i mieszkam w UK. Bralam od poczatku duphaston i zostalo mi troche. Mam od odsprzedania 4 opakowania (bez dwoch tabletek) £20 za wszystkie! kupione u polskiego gina za £20 za opakowanie. Nie potrzebuje ktoras?

Pozdrawiam

Czesc dziewczynki :)
Szybkie i wakacyjne pytanie. Gdzie w UK nad morze? Bylyscie? Znacie? Moze znajomi Wasi chwalili jakies miejsce? W sobote chce zabrac moich chlopakow ale nie mam pojecia gdzie.
No i z gory dziekuje za wiadomosci.
Pozdrawiam goraco :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry