reklama
anna041982
Zaciekawiona BB
Kasiu bede pod koniec lipca. Dokladnie to co piszesz to dla mnie czarna magia.Ja niestety z racji ,ze nie mam prawa jazdy bede zdana tylko na komunikacje miejska.
O kurcze koleżanka mieszka w Wolverhampton, szkołę wybrała sama a ma darmowe bilety. Chyba w takim razie to od miasta zależne jest ew tak jak pisałam osobom ktore maja child tax credit lub working tax credit się należą? Trzeba by było popytać w councilu.
Ja jeździłam sama arriva bo spod domu jeździ więc tylko na ta firmę kupowałam. Ani to się trochę mało opłaca bo dzieci 50% plus Ania wyjdzie sporo
Ja jeździłam sama arriva bo spod domu jeździ więc tylko na ta firmę kupowałam. Ani to się trochę mało opłaca bo dzieci 50% plus Ania wyjdzie sporo
anna041982
Zaciekawiona BB
Spawe musz obgadac jeszce z mezem.Ale macie racje za bilety wyjdzie sporo,i chyba mala pojdzie do Kestrel's a starsza do st.paula i bedzie sama dojezdzac.
reklama
Jeszcze pytanie o wolne miejsca. w obu szkołach niestety dość ciężko się dostać Przyjedziecie to na spokojnie zorientujecie się. Polecam pójść do szkoly porozmawiać bo przez council wszystko jakoś dziwnie dlugo trwa. Mi council napisal, ze St Paul's nie ma wolnych miejsc a sama szkoła przysłała list z info o miejscach dla moich dzieci. Pod koniec lipca niestety w szkolach nikogo nie ma, przynajmniej jak ja składała no szkoly również w lipcu. Napiszcie maila do szkół, zapytajcie bądź jak mąż jest na miejscu niech podjedzie i podpyta