reklama
anna041982
Zaciekawiona BB
Ewa a w jakim wieku tam dzieci chodza do szkoly??I czy sa bilety miesieczne i ile kosztuja? Czytalam to sa standardowe godziny chodzenia dzieci do szkoly od 9 do 15,prawda to?a autobusy czesto jezdza w obie strony??
Aniu szkoła zaczyna sie 8:50-15sta w tej dla młodszych dzieci ( do tej do której chodzi moja córka i Ewy synek) dla starszych roznie ale tez 8:30/9 do 14:30/15stej
Bilety miesieczne sa tzn 4tyg chyba cos okolo 49£ kosztuja na autobus arriva. Bilet można kupić przez internet. Niestety ceny nie są niskie za komunikacje dlatego ja tez sie przerzucilam na auto bo szybciej, wygodniej ale jeździłam autobusem przez 4miesiace i nie ma tragedii
Bilety miesieczne sa tzn 4tyg chyba cos okolo 49£ kosztuja na autobus arriva. Bilet można kupić przez internet. Niestety ceny nie są niskie za komunikacje dlatego ja tez sie przerzucilam na auto bo szybciej, wygodniej ale jeździłam autobusem przez 4miesiace i nie ma tragedii
anna041982
Zaciekawiona BB
czesc Kasiu.Czyli nie ma opcji zeby moje dzieci chodzily do jednej szkoly (6 lat i 13 lat).I teraz 49f za kazda z nas.
anna041982
Zaciekawiona BB
No wlasnie zastanawiam sie na Sacred heart.
Do 5 roku zycie dzieci nie płacą. Nie ma opcji, żeby dzieci razem chodzily Wiem, ze jest jakas możliwość darmowych biletów jak odległość od szkoły jest powyżej ilus tam mil ale nie wiem na czym to polega czy jak się ma benefity czy jak
St Paul's i Sacred heart jest w miare na trasie. Nie jedziesz wtedy Uppingham i Humberstone tylko przez Colchester. Wiem, ze mi latwo pisać ulicami ale jeżdżę codziennie tymi drogami. Kwestia zorientowania się jak z autobusem do st Paul's a pozniej stamtąd do Sacred heart
Najwygodniej bylo by starsze dac do Hamilton CC i spod szkoly jedzie prosto autobus do Sacred Heart ale z ręką na sercu nie polecam tej szkoły
Najwygodniej bylo by starsze dac do Hamilton CC i spod szkoly jedzie prosto autobus do Sacred Heart ale z ręką na sercu nie polecam tej szkoły
Kiedy bedziesz w UK? Myślę, że możemy coś pokombinować, pojeździć, zorientowac się jak najwygodniej dac dzieci do szkół. Tu dzieciaczki same jeżdżą do szkoły w wieku 13lat ale chociazby na poczatku pewnie byś chciała wozić je i odbierać. ..
reklama