reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Lissa Gdzie mieszkasz? Ja pracuje jako tlumacz chetnie pomoge ;) ja tez mam nadwage i to dosc spora niestety zwiazana z problemami zdrowotnymi w ubieglym roku potrzebowalam zabiegu oczywiscie musieli mi przedstawic ryzyko ale zabieg wykonali. Jesli dobrze kojarze z przepuklina mozesz normalnie jechac na a&e lub urgent care i mozliwe ze od razu ci zrobia zabieg. Jesli chcesz pomocy u lekarza pisz smialo ;) ps. moja corka tez ma 2 lata skonczone ale juz czas rozgladac sie za szkola

Ria040911 O jak miło :)) dobrze wiedzieć że jest ktoś kto służy pomocą :))) Doceniam :))) Muszę się zorientować co i jak i dam znać w razie co. A mieszkam na Fosse Road.

a nas rozlozylo. Najpierw Amelka ( bylo mega zle :( tak chorego dziecka jeszcze nie mialam, pozniej juz jak sztafeta każdy pokolei :( cale szczęście jest lepiej, powracamy do zdrowia, mnie meczy jeszcze kaszel.
Ewa, jak maly w szkole? Zadowolona jestes?

Kasiu zdrowiejcie. Bart bardzo zadowolony, to ja wariuje bo sie martwie ale to chyba normalne. Zapisalam go na zajecia dodatkowe. Kiedy jakas kawa po szkole? :)

Verita to juz chyba zaraz? Ewa na jakie zajecia zapisalas małego? Ja chce Amelke zapisac a nawet nie ogarnialam jeszcze jakie sa w szkole zajęcia i nie panikuj jak dziecko szczęśliwe to sam pozytyw.

Ja znowu w PL ale sama mąż został z Amelka, w poniedziałek wracam do UK :)

Verita, szczesliwego rozwiazania :)
Kasiu na razie na multisport w kazdy poniedzialek po lekcjach. Miala byc pilka nozna ale nie wyszlo cos. Wiem, ze jeszcze jest taniec ale mlody nie chce poki co :))

reklama
Do góry