reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Witam nowe mamy :-D
Co do masarzy to ja nie wierze zeby mozna bylo zgubic 15 kilo lezac i dajac sie klepac po tylku, ale jak beda mniejsze efekty to daj znac. Ciekawa jestem
Fefelina ja mieszkam kolo Saffron zaraz kolo tego chorego ronda ty gdzie? Domyslam sie w okolicy.:happy2:

reklama
Cześć Wam dziewczynki :-) W końcu wolny dzień :-) i miałam czas się zarejestrować :-) bo jestem bierniakiem i zawsze tylko czytam :-) Kiedyś trzeba byłoby się spotkać, wyjść gdzieś razem :-) to nie taki zły pomysł, nie? :-)
VIKI do fryzjera tu nie chodzę, ale wiem, że dobra kosmetyczka jest w Birmingham. Sama do niej za miesiąc się chyba wybiorę. Jak Ci nie przeszkadza to, że nie jest z Leicester to wezmę kontakt od koleżanki i Ci podam:-).
Lenka Ty piszesz może o tej pani masażystce polce Luizie? Bo jak tak to ja też do niej chodziłam:-). Jest rewelacyjna :-) a dokładniej to jej dłonie są rewelacyjne :-). Ja chodziłam do niej na masaże modelujące-anty-cellulitowe i gorącymi kamieniami. Rewelacyjne oby dwa masaże a w dodatku tanio. Miałam okropne nogi. Serio dosłownie mase cellulitu i zniknął :-). heh a w dodatku z obwodu ud też znikło:-). Nie powiem, że te masaże należą do przyjemnych, bo nie - ale da sie je znieść a efekt - REWELACJA. Na bóle pleców też jest dobra i sprawdziło się na moim męzu, który sie skarżył dwa miesiace na bol. Więc jeśli chodzi o masaże to naprawde ją polecam bo tanio i efekt jest :-). Ja osobiście teraz poszukuje dziewczyny, ktora zrobilaby mi paznokcie akrylowe. Jak macie namiary to piszcie, prosze:-)

cześć Dziewczyny!

stukam się z Wami Mikołajkową kawusia z mlekiem Mmmm...pyyycha :) Mały śpi to mogę poczytać forum :)
Viki1980jest takie Studio 6 jezeli nie znasz :) Dziewczyny super robia wlosy :) ja tam zawsze wychodze zadowolona :D a na gorze jest kosmetyczka. Polecam! tu masz adres: 5 BURTON STREET, Leicester, Leicestershire LE1 1TB

Witajcie dziwczyny!
Poszukuję namiarów na polskiego fryzjera oraz kosmetyczkę w Leicester.

proszę o namiary jeżeli posiadacie:-)
Dam ci namiar na mojego fryzjera (iznajomych) jest swietny, ma takie podejscie do wlosow jak nikt inny. Nazywa sie Tomek ma zaklad przy fosse road i numer do niego 07872388448,nie wiem czy bedzie mial miejsce bo jest rozrywany ale sprobuj, jak bedzie pytal skad masz numer to powiedz ze od Doroty ale on i tak kreci imiona to nigdy nie wie o kogo chodzi.Kosmetyczke niestety nie wiem ale zaraz do kolezanki zaqdzwonie ona lazi ( bo ja jestem z zawodu-miedzy innymi kosmetyczka- to nie chodze do nich ale tez nie robie dla innych :-D)

Ja tak czytam wasze wpisy, to jak wy znajdujecie czas na te wszystkie przyjemnosc???? Moja Lenka ma dwa miesiace , nie narzekam bo wszystko mozna z nia w domu zrobic, ale wyjsc gdzies...i zrelaksowac bez niej... ciezko ....

Witajcie :)
ja rowniez czytam i zastanawiam sie nad Waszym czasem . ja jestem ciagle w biegu :-(.3dzieci to jest za duzo dobrze ze Patrick jest grzeczny jak wracamy z zakupow do domu to moge spokojnie zrobic wszystko w domku :tak:.a co do fryzjera to moj zostaje z dziecmi w sobote i bede miala dla siebie 2 godzinki :) i spokojne "ploteczki "z kolezanka :).
dziewczyny a moze macie kogos kto by sprzedawal niedrogo szafe )badz moze ma na oddanie??)nasza sie dzis rozsypala a nie za wesolo z kasa i nie stac nas na nowa:(

reklama
Do góry