Cześć Wam dziewczynki :-) W końcu wolny dzień :-) i miałam czas się zarejestrować :-) bo jestem bierniakiem i zawsze tylko czytam :-) Kiedyś trzeba byłoby się spotkać, wyjść gdzieś razem :-) to nie taki zły pomysł, nie? :-)
VIKI do fryzjera tu nie chodzę, ale wiem, że dobra kosmetyczka jest w Birmingham. Sama do niej za miesiąc się chyba wybiorę. Jak Ci nie przeszkadza to, że nie jest z Leicester to wezmę kontakt od koleżanki i Ci podam:-).
Lenka Ty piszesz może o tej pani masażystce polce Luizie? Bo jak tak to ja też do niej chodziłam:-). Jest rewelacyjna :-) a dokładniej to jej dłonie są rewelacyjne :-). Ja chodziłam do niej na masaże modelujące-anty-cellulitowe i gorącymi kamieniami. Rewelacyjne oby dwa masaże a w dodatku tanio. Miałam okropne nogi. Serio dosłownie mase cellulitu i zniknął :-). heh a w dodatku z obwodu ud też znikło:-). Nie powiem, że te masaże należą do przyjemnych, bo nie - ale da sie je znieść a efekt - REWELACJA. Na bóle pleców też jest dobra i sprawdziło się na moim męzu, który sie skarżył dwa miesiace na bol. Więc jeśli chodzi o masaże to naprawde ją polecam bo tanio i efekt jest :-). Ja osobiście teraz poszukuje dziewczyny, ktora zrobilaby mi paznokcie akrylowe. Jak macie namiary to piszcie, prosze:-)