reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
czesc Dziewczyny!
jestem tu nowa :) wlasnie odkrylam ta stronke. Super!
Duzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec, mam nadzieje ze i ja sie do czegos przydam :)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej! :) Ja tez jestem tu nowa :) Zgadzam sie z Toba Fefelina, że te forum jest wspaniałe i naprawdę można się z niego dużo dowiedzieć. Jestem szczęśliwą mamą Alanka. Już trochę mineło odkąd go urodziłam i ostatnio pomyślałam, że trzeba się za siebie wziaść bo czas szybko minie i zaraz bedzie lato :). Myślałam o diecie ale chyba zupłnie się do tego nie nadaje ;) Więc narazie ograniczyłam jedzenie i myślę o rozpoczęciu masaży modelująco-anty-cellulitowych. Widziałam u koleżanki efekty już po 6 zabiegach i pomyślałam, że chyba spróbuje. A jak Wam idzie? Macie jakieś dobre sposoby, żeby wrócić do wagi sprzed porodu ? :)

witaj Lena87 :)
o tych masażach nie słyszałam Hmmm....efekt bez wysiłku? koszące :rofl2:
Ja chodze na zumbe i jest naprawde super - polecam! probowalam chodzic na gym i mi sie nie podobalo i na basen... bleeee... a zumba dodaje energii przez super muzyke i ruch

Jest tu dziewczyna w Leicester, która się zajmuje tymi masażami. Moja koleżanka kończy pierwszą serię, która składa się z 10 masaży i ma ogromne rezultaty. Mówiła, że te masaże nie należą do przyjemności, po prostu trochę bolą ale potem się uodparniasz. Tutaj jest jest polska strona Masaze Leicester ja się tak zastanawiam i chyba dzisaj do niej zadzwonię i umówię się na serie tych masaży. Trzeba się w końcu za siebie wziąść bo lato już nie długo ;)

Witam wszystkie "mamuśki z leicester" mieszkam tu od niedawna i chętnie nawiązałabym nowe znajomości. Dodam jeszcze, że mam 3,5 letniego synusia i mieszkam w okolicy szpitala na Glenfield
pozdrawiam bardzo serdecznie:-D

Ostatnia edycja:
witam nowe mamy:-) u mnie na szczęście po ciąży nic nie zostało, nawet teraz jestem lżejsza niż przed :-) ale mam w planach zapisać sie na siłownie lub zumbe, żeby trochę ruszyć się z domku. muszę tylko się zmobilizować ale zawsze braknie czasu na przejrzenie ofert... myślę ze to będzie postanowienie noworoczne:-D

Witam kessi :-) ja zdecydowałam się na te masaże. Widziałam rewelacyjny efekt u mojej koleżanki, myślałam i myślałam i dziś zadzwoniłam i sie umówiłam na jutro :-). hmmn :-D ciekawe czy dam rade :-)

reklama
Do góry