reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

zapomnialam : dziewczyny czy wiecie o co chodzi z badaniem FLU&YOU (FLU VACCINATION)bo polozna mi dzis powiedziala zebym poddala sie im. moze ktos wie cos na temat tych badan???
dziekuje za kazda odpowiedz

reklama
zapomnialam : dziewczyny czy wiecie o co chodzi z badaniem FLU&YOU (FLU VACCINATION)bo polozna mi dzis powiedziala zebym poddala sie im. moze ktos wie cos na temat tych badan???
dziekuje za kazda odpowiedz

chodzi o szczepienie przeciwko grypie, powiklania w ciazy sa badzo grozne. ja sie normalnie nie szczepie a w ciazy sie zaszczepilam. :) idzieszdostajesz igielke w ramie i wychodzisz - tyle :p

Hejka:-):-) Odkad wrocilismy do UK raz w tyg.chodze na wizyty do szpitala, a to z polozna, ale od przyszlego tyg.bede miala juz luz bo dopiero w listopadzie na polowkowe mam wizyte. Jestem mile zaskoczona ze jestem tu pod taka opieka,nie to co w PL. Moje malenstwo ma dopiero 10 cm, i z usg wynika ze jestem w 13 tyg i 5 dniu, bo wiadomo ze z daty ostatniej miesiaczki inaczej wychodzi ktory tydzien. Ogolem ciaze znosze mozna by powiedziec dobrze, ale od poznego popoludnia do rana nic nie moge jesc, mdli mnie,zamiast tyc to chudne:szok: i ciagle mi sie odbija nawet jak nic nie jem strasznie wnerwiajace to jest. Moja cora juz sie zadomowila w przedszkolu nie bylo tak zle jak myslalam.

Dziekuje wszystkim, my juz w domku dochodzimy do siebie. Porod naturalny 3,5 godzinny. Lenka mierzy 56 cm i wazy 3600 i jest spiachem jak tata, ale z urody cala mama. W miare mozliwosci bede pisac, poki co Mala w dzien ma noc, a w nocy dzien , ale pewnie sie przestawi ;-)

MlodamamaMonika gratulacje:-)
Co do pory dnia i nocy na pewno sie przestawi.Nasza księżniczka ma nie całe 3 miesiące i juz sie poprzestawiała. W nocy ładnie śpi budzi się tylko na butle i do spania dalej, Wszystko się unormuje.

KasiaJ ja chodziłam do położnej na Parker Drive. Spoko babka sympatyczna i bardzo pomocna, możesz ją o wszystko pytać na pewno pomoże.

Dziewczyny czy polskiemu emerytowi też przysluguje znizka na autobusy national express. Chciałam rodzicom zabukować bilety z Luton do Leicester i tam właśnie jest 60+ ,że jedzie za darmo. Tylko nie wiem czy to dotyczy tylko emerytów UK.

Maxymilian wydaje mi sie ze dla wszystkich, jak nie to ich pozwij wtedy bedzie całkiem Free ;-) niewydaje mi sie zeby nawet to sprawdzali... No chyba ze mama niezła szprycha i nie wyglada na swoje lata ;-)

Witam.ja jak zwykle spac nie moge :no:
mam pytanie "moze ktos sie orientuje z Was kobietki, czy jak bede czula ze porod zaczol sie i okaze sie ze nie na mnie kto zawiezc do szpitala czy karetka ma prawo odmowi przyjazdu???

reklama
Verita, Monika gratulacje :-)

Witajcie ;-)

My od poniedziałku jesteśmy w Polsce. Tylko ja z dziećmi, maz do nas doleci i 19 wracamy do domku:tak: Odpiczywam bo wszyscy chętnie zajmują się Wojtkiem, Kuba ma się z kim bawić więc super.

Pozdrawiam

Do góry