reklama
Dziekuje za odpowiedz! Pojde dzis sie zapisac na wizyteGratulacje :-) Do gp idz od razu niech cie zapisza do poloznej , wizyte bedziesz miala ok 8 tyg ciazy
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Czesc, mam pytanie, bo stwierdzilam, ze czas najwyzszy ogarnac troche sie z ubrankami, kosmetykami itp. mianowicie moze macie jakis sprawdzony proszek do prania dla dzieci, ktory nie uczula, ale tez nie kosztuje mega duzo ? Z gory dziekuje ;-) A i Kasia4412 gratulacje ;-)
Kasia4412 gratulacje! :-)
MlodaMamaMonika ja pralam ubranka dla swojego malucha w fairy non bio.Polecily mi go moje kolezanki ich dzieci nie dostaly zadnego uczulenia wiec ja tez w taki kupilam. Jesli chodzi o cene to nie pamietam ile kosztowal ale zawsze mozna gdzies wylukac promocje.
MlodaMamaMonika ja pralam ubranka dla swojego malucha w fairy non bio.Polecily mi go moje kolezanki ich dzieci nie dostaly zadnego uczulenia wiec ja tez w taki kupilam. Jesli chodzi o cene to nie pamietam ile kosztowal ale zawsze mozna gdzies wylukac promocje.
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Kessi dziekuje, najlepiej znaja sie inne mamy, ktorym warto zaufac ;-)
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
A jeszcze jesli mozna spytac, kosmetyki dla dzieci, slyszalam ze Bambino jest najlepsze, ale czy dostepne w UK? Dziekuje bardzo ;-)
cosola
Aktywna w BB
Kasia4412 - gratuluję! :-) wystarczy, że zadzwonisz do przychodni, gdzie jesteś zarejestrowana, oni wezmą twoje namiary i ja jakiś czas położna się z tobą skontaktuje.
MlodaMamaMonika - ja do prania przez pierwsze kilka miesięcy używałam fairy, teraz już wszystko piorę razem w zwykłym płynie z dodatkiem vanish sensitive.
Co do kosmetyków to do pupy polecam bepanten (można dostać w każdym markecie), oliwkę w żelu Jonson&Jonson i płyn do mycia ciała i włosów (2 w 1) też tej firmy. Choć na początku, przez pierwszy miesiąc, myliśmy dzieciaki tylko wodą.
Bambino jest fajne, ładnie pachnie, też czasem używamy, kiedyś było w dużym polskim sklepie, ale ostatnio coś tego nie widzę.
MlodaMamaMonika - ja do prania przez pierwsze kilka miesięcy używałam fairy, teraz już wszystko piorę razem w zwykłym płynie z dodatkiem vanish sensitive.
Co do kosmetyków to do pupy polecam bepanten (można dostać w każdym markecie), oliwkę w żelu Jonson&Jonson i płyn do mycia ciała i włosów (2 w 1) też tej firmy. Choć na początku, przez pierwszy miesiąc, myliśmy dzieciaki tylko wodą.
Bambino jest fajne, ładnie pachnie, też czasem używamy, kiedyś było w dużym polskim sklepie, ale ostatnio coś tego nie widzę.
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Cosola, dziekuje ci bardzo, ja nic nie ogarniam tutaj w Polsce bylo by chyba latwiej, ale dobrze, ze jest to forum ;-)
Moje kolezanki matki uzywaly przez pierwsze miesiace Oliatum do kapieli i nawilzania skory. I ja tez mam taki zamiar ostanio sie naszukalam tego i znalazlam w bootsie na internecie bo jakos w centrum nigdy mi sie udalo mi sie trafic. Jesli chodzi o Bambino to widzialam sa dostepne w polskich aptekach internetowych. Do pupy tez zakupilam Bepanten :-).
reklama
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Dziekuje Kessi, mam teraz w czym wybierac i zostaje tylko przekonac sie na skorze Malej co i jak ;-) , ale mamy zawsze wiedza najlepiej ;-)