reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
U mnie to samo ale Mały Dziedzic śpi jak zabity :tak:
Nawalają ile się da.
To moje dziecko to ma sen po tatusiu.
Nawet czołg by go nie ruszył chyba?
Goście się kąpią a ja na kompie :D

Ostatnia edycja:
Haha pozazdrościć no ja wywalcYlam u doktora badania w szpitalu z mała
na skaze . Co za pałac był masakra Hindusi który wogole się na niczym nie znał.. Zrobił studia madrala wyjechał pewnie z jakiejś wioski i wymadtza się..!! Dopiero jak mu powiedziałam derby raz ze mała nie śpi nam o 2 miesięcy po nocach i ze jak zje tylko jakiś nabial to zaraz ma plamy i czerwone policzki to mu dało do myślenia.. Jezu.. No jak w środę będę miała wolne to może ten basen nam wypali co dorotko?

U nas tez słychać ognie, hahah, Bartek lubi ognie po mamusi:) to staliśmy w oknie i podziwialiśmy:)
Daysie co do telewizora to ja sie nie znam:), ja wiem tylko że chcemy a resztą niech się zajmuje mój mąż, troche idę na tzw. łatwiznę:) nie mam głowy do takich rzeczy a on lubi szukać porównywać, ja ostateczną wersję albo kolor tylko zatwierdzam:), ale stronkę podeślij jak możesz, zawsze to dodatkowe źródło informacji.

Kasiuch my braliśmy bardzo dużo rzeczy z Polski, Adam jechał samochodem to była inna sytuacja. Samych rzeczy dziecka było pół samochodu:) a zabawki zajęły resztę miejsca:), brałam sprzęty kuchenne(robot. maszynka, garnki), pakowałam wszystko co miałam i można było upchać:)

Ostatnia edycja:
aaaaa jak samochodem to co innego to tez bym zabrala tv i wszystko co tylko mozliwe a tak to nam sie nie oplaca wysylac tv bo rownie dobrze za ta kase mozna kupic nowy...

reklama
Do góry