reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witaj Kasiu
Ja mieszkam w Leicester i jestem mamą Alana
W jakiej części Leicester mieszkasz?
Pozdrawiam!
Ja mieszkam w Leicester i jestem mamą Alana
W jakiej części Leicester mieszkasz?
Pozdrawiam!
agnieszka.kk
hejka Agnieszko,
mieszkam na Glen Parvie.
A wiesz, że my się troszeczkę znamy
W sumie to więcej widziałam Twojego Słodkiego Alanka i Męża niż Ciebie. Kojarzysz?
Dziwi mnie, że nie ma tu więcej mam z L.
pozdrawiam
Witam Kasiu niestety nie kojarzę Ciebie hmmm nawet nie wiem skąd możemy się znać?może napiszesz coś więcej bo ja sobie nic nie przypominam.
I zachęcam również inne mamy do pisania,fajnie będzie jak się poznamy bliżejJa też będę zaglądała tu częściej
Pozdrawiam wszystkich!
Ostatnia edycja:
Witam...
Nie wiem czy ktos jeszcze zaglada tutaj alle warto sprobowac...
Jestem Baska mam 1,5 roczna coreczke. Siedze praktycznie wiekszosc czasu sama z malutka. Szukam kogos do pogadania, wyjscia na spacer itp....
A i prz okazji mam pytanie do mam czy ktoras z was chodzi do sure startu na spotkania?
pozdrawiam
Nie wiem czy ktos jeszcze zaglada tutaj alle warto sprobowac...
Jestem Baska mam 1,5 roczna coreczke. Siedze praktycznie wiekszosc czasu sama z malutka. Szukam kogos do pogadania, wyjscia na spacer itp....
A i prz okazji mam pytanie do mam czy ktoras z was chodzi do sure startu na spotkania?
pozdrawiam
agnieszka.kk
hej
lia84 cieszę się że tu zajrzałaśJa też będę tu częściej zaglądała.Ja mam synka Alana który ma prawie 2 i pół roku i fajnie byłoby się poznać a co do spotkań to ja tam chodziłam kiedyś ale teraz od kąt podjęłam prace nie mam czasu tam zaglądać.
Napisz coś więcej o sobie i maleństwu
Pozdrawiam serdecznie!
lia84 cieszę się że tu zajrzałaśJa też będę tu częściej zaglądała.Ja mam synka Alana który ma prawie 2 i pół roku i fajnie byłoby się poznać a co do spotkań to ja tam chodziłam kiedyś ale teraz od kąt podjęłam prace nie mam czasu tam zaglądać.
Napisz coś więcej o sobie i maleństwu
Pozdrawiam serdecznie!
hej
Ja nie pracuje jak narazie ale jak malutka skonczy 2 latka chcialabym wrocic do pracy... Na ten momet jakos ciezko mi ja oddac do zlobka...
Mieszkam na Autwick Close (Beaumont Leys) ... Wiekszosc moich znajomych przeprowadzilo sie z Leicester do wiekszego miasta. A innni to maja zupelnie inne zycie bez dzieci wiec tak naprawde zostalam sama... Staram sie organizowac dla malej jakies zajecia, wyjscia z tego co zauwazylam ona potrzebuje juz inne dzieci do zabawy wiec postanowilam poszukac jej jakies towarzystwo a przy okazji i mi sie przyda z kims pogadac
Agnieszka.kk a gdzie pracujesz i w jakiej czesci miasta mieszkasz?
Ja nie pracuje jak narazie ale jak malutka skonczy 2 latka chcialabym wrocic do pracy... Na ten momet jakos ciezko mi ja oddac do zlobka...
Mieszkam na Autwick Close (Beaumont Leys) ... Wiekszosc moich znajomych przeprowadzilo sie z Leicester do wiekszego miasta. A innni to maja zupelnie inne zycie bez dzieci wiec tak naprawde zostalam sama... Staram sie organizowac dla malej jakies zajecia, wyjscia z tego co zauwazylam ona potrzebuje juz inne dzieci do zabawy wiec postanowilam poszukac jej jakies towarzystwo a przy okazji i mi sie przyda z kims pogadac
Agnieszka.kk a gdzie pracujesz i w jakiej czesci miasta mieszkasz?
reklama
agnieszka.kk
Ja pracuje w plastikach tylko na drugie zmiany ponieważ mąż pracuje od 5 do 5 a Alan jest w przedszkolu od 12.30 do 5.30 więc ja go zaprowadzam a mąż odbiera.Nie mam możliwości pracowania na pierwsze zmiany ponieważ wszystkie przedszkola a przy najmniej część są otwarte od 8 więc ja do pracy bym nie zdążyła.Nie jest źle,jak na razie nie narzekam.
A mieszkam na Westcotes Drive kojarzysz gdzie to jest?
Ja także chętna jestem na zapoznanie się i ploteczki a i dzieci by się pobawiły :-)
Pozdrawiam
A mieszkam na Westcotes Drive kojarzysz gdzie to jest?
Ja także chętna jestem na zapoznanie się i ploteczki a i dzieci by się pobawiły :-)
Pozdrawiam