reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

zytasia-to zebys mogla na spokojnie sie wyrobic bede 11 pare minut po ok?ja to w tygodniu musze wczesniej podniesc 4litery:-)bo szkola zaczyna sie o 8.30.To nas wiecej tu palacych:-)ja tez pale:-D.
justyna-co z toba?pisze na gg,ale nie ma Cie.Cos sie stalo?Tu tez Cie nie widac.Wszystko ok?
kwiateczek-ja rowniez witam.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kami i Zytasia :-)
2 lata temu mieszkalam w Leeds i pracowalam rok temu ponad przeprowadzilam sie do chlopaka do Barnsley mam synka 14 miesiecznego Dominika Odkad poszlam na macierzyscie nie bylam w Leeds :eek: Barnsley male sympatyczne miasteczko wszedzie blisko :-) Pozdrawiam

dziwczyny-mam pytanko :-),a nigdzie znalezc nie moge.jest gdzies mozliwos usatwienia zapisywania wysylanych wiadomosci?
No kurcze dzis probowlalm 3 razy napisac na pw no i za kazdym razem mnie wylogowywalo:szok: i nie wiem,czy wiadomosc doszla ,czy nie:confused2:.

jestem Kamil 1 dzieki za troske,kochana jestes, napisalam wszystko na gadu gadu.
do mnie doszla tylko jedna wiadomosc:)

witam nowa mame Kwiateczek fajnie ze dolaczylas

dobra lece bo mam przez tydzien gosci z pl 4 osoby wiec troche nas jest:)

Zytasia ja przyjade tak chwile po 19. Gdybys np.jednak nie szla to daj mi znac,bo ja sama nie pojde. W razie co to podaje moje gg.2334128. A moze jeszcze ktoras chetna???? Bede autem,to pozniej moge porozwozic do domu.

kamalodz - poki co nic sie nie zmienilo i nadal ide :tak: Wlasnie dziewczyny, moze ktoras jeszcze? Kami1? Ty sie tez pytalas o zumbe, moze chcesz sie wybrac?:-)

kami1 - odnosnie Twojego pytania o zapisywanie wiadomosci.. tak, jest taka opcja. Kliknij na "ustawienia" z prawego gornego rogu, potem z lewej strony na czerwono w slupku w zakladce "moje ustawienia" poszukaj "zaawansowane ustawienia" no i tam bedzie opcja "zachowaj kopie wyslanych...". Zaznacz, na samym dole "zapisz zmiany" i po sprawie :tak::-)

Zytasia przepraszam cie bardzo ale dostalam telefon z pracy i musze isc na 18:wściekła/y::wściekła/y:
Ale obiecuje ci ze jak nic sie nie wydarzy to pojde w poniedzialek. Kolega sie rozchorowal i musze go zastapic. Tak sie kurde pracuje w knajpie,nawet nie mozna nic zaplanowac. Przepraszam cie jeszcze raz:no:

zytasia-dzieki za pomoc juz zmienialam:-).ja na zumbe z checia ,ale dzis bym sie nie wyrobila .maz z pracy jak nie bedzie korkow bedzie gdzies dopiero 19.
kamolodz-znam ten problem z praca w knajpie:-).pracowalam jeszcze w ciazy jako kelnerka.fajnie bylo,ale juz mi sie tam wracac nie chce.dzwonili do mnie ,ale jak nawpiwkow juz nie ma to mam to gdzies.
powiedz kobieto co i gdzie robisz.no tak mnie zainteresowalo,ze teraz ci spokoju nie dam:-D jak nie zaspokoisz mojej ciekawosci.:-)
justyna -dzieki za wiadomosc.
pozdrawienia dla wszystkich

kamalodz - spoko, nic sie nie stalo :-) fakt faktem nie mialam czasu zajrzec przed wyjsciem na forum i nie wiedzialam ze Cie nie bedzie i czekalam, ale przynajmniej zapalilam papierocha co by mi sie lepiej skakalo;-):-) Jeszcze dam Ci znac czy bede szla w poniedzialek, ale jak nie to w czwartek na 99% ide, takze jeszcze sie umowimy co i jak :tak:
A tak jak mowilyscie o tej pracy, to nie wie ktoras z Was czy wlasnie w jakichs knajpach gdzie pracujecie, albo gdziekolwiek w warehousach potrzebuja zytasi?;-):-D
Moze byc przez agencje, w sumie nawet lepiej by bylo bo 26 marca jade na ok 2 tyg do Polski. Szukam roboty uparcie, ale problem w tym ze pracowac moge od powiedzmy 16 do ok 2 w nocy. A takich zmian jest niewiele, albo ja nie trafiam na takie oferty. Zapisalam sie juz do 2 agencji, ale poki co zero odzewu, zreszta na dzien dobry mi mowili ze niewiele maja pracy na wieczorne zmiany. Juz bylam nawet w McDonaldsie, jak tu przyjechalam pracowalam tam rok, ale teraz nawet tam po pierwsze rekrutacja przez internet, a po drugie wszedzie maja 0 ofert. Co za czasy.. jak ja tam pracowalam, brali wszystkich "od reki" niemalze, a teraz jak patrze u siebie w mailu to kupa wyslanych odpowiedzi na ogloszenia, a w przychodzacych cisza :-(
Takze jak ktoras by wiedziala gdzie potrzebuja to ja bardzo chetnie. Nie kradnei nie bije, pracuje najlepiej jak umiem, jestem pelna checi i zapalu takze nie bede robic lipy :happy:
Pozdrawiam

reklama
Sprawdz mc donald na dzielnicy colton.byly nie dawno 2 wolne miejsca ,teraz sprawdzalam jest jedno.tak na szybkiego napisalam co wiem.

https://careers.peopleclick.com/car....cp.formdata.hitsPerPage=10&restaurantNo=1294

A jeszcze pogadamy we wtorek.musze sie dowiedziec jak w mojej bylej ,czy im kogos nie brakuje.
Ja tesknie za ta praca,ale nie za taka kase.napiwki mnie w niej trzymaly,ale atmosfera byla fajna.

Ostatnia edycja:
Do góry