reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Jak ktoras zainteresowana to do 27 mam promocje:-)Meskie 50ml i damskie 30ml po promocyjnej cenie 9.75f.
A oto oferta damskie:
mania-(giorgio&armani),emporio armani diamonds(giorgio&armani),joop!thrill(paco rabane),love ralphlauren(ralph lauren),escale a portofino(christian dior),one summer ck(calvin klein),lee parfum(max mara),vera wang(vera wang),onde mystere(giorgio&armani),notorius(ralph lauren),style soft(jil sander),eternity(calvin klein),dreamnig(tommy hilfinger),laura rose(laura biagiotti),j'adore l'eau cologne florale(christian dior),love&luck(ed hardy),jill(jil sander),si lolita(lolita lempicka),gabriela sabatini(latin dance),flowing(puma),wanded(helena rubinstein),cascade(chopard),unforgivable(sean john)
Meskie jak ktos wogole:-)zainteresowany moge podac).

reklama
KAMI 1-ja zamowie u ciebie kenzo jungle,zaryzykuje i sprobuje,ale to za jakis czas bo mam troche w butli jeszcze. A zapytac chcialam o meskie chanel allure????

O dziekuje :-),a jezeli moge zapytac .Z kad masz kenzo.Moja koleznaka stanowczo mowila,ze go nie ma w sprzedazy ,ze jest wycofany.
Sluchaj nie musisz ryzykowac przeciez mam probke.Sprobujesz i wtedy zdecydujesz.ok?
Chanel meskiego nie ma .Moj maz tez go lubi .Przykro mi.

Kenzo kupilam we wrzesniu w sklepie wolnoclowym na lotnisku w Manchesterze,a poza tym ostatnio nawet widzialam je na kirkgate market. Rowniez na ebayu sa w rozsadnej cenie,wiec nie wiem czy aby napewno sa wycofane. Odezwe sie za jakis czas w sprawie tych perfum :-)

No rzeczywiscie jest patrzalam na ebay.Ja go nie znam.Musze powiedziec jej ,ze jest ogolno dostepny:-).Ona twierdzi,ze nie ma go juz dlugo.
Bede czekac z niecierpliwoscia:-) na wiadomosc.
A ty masz takie same zdanie,ze on zmienia zapachy po czasie?To niby ma byc takie wraznie jakbys po paru godz wyperfumowala sie innym .

Ja nie zauwazylam zeby zmienial zapach,natomiast moge powiedziec,ze sa to perfumy tylko i wylacznie na jesien i zime. Zapach jest bardzo mocny i intensywny i zdecydowanie duszacy latem podczas upalow,moze byc drazniacy dla innych. Ale ja lubie takie mocne,drapiezne zapachy ;-)
Nie cierpie zapachow slodkich i kwiatowych

Sama go wyprobowalam :-) i powiem Ci ,ze na poczatku tak jakos nie zbyt ,ale po czasie zrobil sie ciekawy.I tak wacham ta reke i sama nie wiem pociaga mnie :-D.A teraz siedze i wacham te promocja ,bo sama w wiekszosci ich nie znam.
Narobili tylko roboty z tymi numerkami -szukania :-D,ale jak sie wprawnie to napewno bedzie szlo sprawniej ;-)

kami1 - nie znam jakos bardzo tej firmy, nigdy nie widzialam na oczy ich katalogu, ale za to mam perfumy od nich :tak: od kiedy kuzynka w prezencie mi kupila jedne po urodzeniu Majki, jak tylko zamawia to mi pisze i cos tez domawiam :-) wiec teraz i ja i maz korzystamy z perfumow wlasnie FM-a. Bo faktycznie zapach identyko, sa trwale i wydajne, a cena bez porownania.Takze jak nam sie skoncza to sie zglosze :tak: A tak z ciekawosci - ile w funtach srednio kosztuja? Np Boss zwykly, 50ml?
Jak juz uda nam sie spotkac, to powiesz mi wszystko.. moze i ja sobie "pokonsultuje" dla zabicia nudy :-)
A, a jak juz tak przy interesach jestesmy.. czy ktoras z Was posiada samochod dostawczy? :happy:

zytasia-mam w promocji :bosa xy(h.boss),empario remix for him(g.armani),calvin klain man(c.klein),boss in motion white(h.boss),ck free(c.klein),fahrenheit absolut(ch.dior),la lune(d&g),challenge(lacoste),pure(h.boss).9.75 za 50ml. do 27.02

ZYTASIA-jezeli zaproszenie nadal aktualne:-)to mamy czas i ochote odwiedzic Was we wtorek za tydzien.Czekamy na wiadomosc.Pozdrawiam.

reklama
Kami, ja bym byla zainteresowana, ale moze probki na poczatku, bo nie chce brac kota w worku.
mania-(giorgio&armani),emporio armani diamonds(giorgio&armani),love ralphlauren(ralph lauren),escale a portofino(christian dior),onde mystere(giorgio&armani),notorius(ralph lauren),j'adore l'eau cologne florale(christian dior),gabriela sabatini(latin dance),flowing(puma).
Tylko jak mozna sie z Toba umowic jak je odebrac i czy w ogole jest mozliwe wziac probki na poczatku?

Do góry