reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Jak ktoras zainteresowana to do 27 mam promocje:-)Meskie 50ml i damskie 30ml po promocyjnej cenie 9.75f.
A oto oferta damskie:
mania-(giorgio&armani),emporio armani diamonds(giorgio&armani),joop!thrill(paco rabane),love ralphlauren(ralph lauren),escale a portofino(christian dior),one summer ck(calvin klein),lee parfum(max mara),vera wang(vera wang),onde mystere(giorgio&armani),notorius(ralph lauren),style soft(jil sander),eternity(calvin klein),dreamnig(tommy hilfinger),laura rose(laura biagiotti),j'adore l'eau cologne florale(christian dior),love&luck(ed hardy),jill(jil sander),si lolita(lolita lempicka),gabriela sabatini(latin dance),flowing(puma),wanded(helena rubinstein),cascade(chopard),unforgivable(sean john)
Meskie jak ktos wogole:-)zainteresowany moge podac).

reklama
KAMI 1-ja zamowie u ciebie kenzo jungle,zaryzykuje i sprobuje,ale to za jakis czas bo mam troche w butli jeszcze. A zapytac chcialam o meskie chanel allure????

O dziekuje :-),a jezeli moge zapytac .Z kad masz kenzo.Moja koleznaka stanowczo mowila,ze go nie ma w sprzedazy ,ze jest wycofany.
Sluchaj nie musisz ryzykowac przeciez mam probke.Sprobujesz i wtedy zdecydujesz.ok?
Chanel meskiego nie ma .Moj maz tez go lubi .Przykro mi.

Kenzo kupilam we wrzesniu w sklepie wolnoclowym na lotnisku w Manchesterze,a poza tym ostatnio nawet widzialam je na kirkgate market. Rowniez na ebayu sa w rozsadnej cenie,wiec nie wiem czy aby napewno sa wycofane. Odezwe sie za jakis czas w sprawie tych perfum :-)

No rzeczywiscie jest patrzalam na ebay.Ja go nie znam.Musze powiedziec jej ,ze jest ogolno dostepny:-).Ona twierdzi,ze nie ma go juz dlugo.
Bede czekac z niecierpliwoscia:-) na wiadomosc.
A ty masz takie same zdanie,ze on zmienia zapachy po czasie?To niby ma byc takie wraznie jakbys po paru godz wyperfumowala sie innym .

Ja nie zauwazylam zeby zmienial zapach,natomiast moge powiedziec,ze sa to perfumy tylko i wylacznie na jesien i zime. Zapach jest bardzo mocny i intensywny i zdecydowanie duszacy latem podczas upalow,moze byc drazniacy dla innych. Ale ja lubie takie mocne,drapiezne zapachy ;-)
Nie cierpie zapachow slodkich i kwiatowych

Sama go wyprobowalam :-) i powiem Ci ,ze na poczatku tak jakos nie zbyt ,ale po czasie zrobil sie ciekawy.I tak wacham ta reke i sama nie wiem pociaga mnie :-D.A teraz siedze i wacham te promocja ,bo sama w wiekszosci ich nie znam.
Narobili tylko roboty z tymi numerkami -szukania :-D,ale jak sie wprawnie to napewno bedzie szlo sprawniej ;-)

kami1 - nie znam jakos bardzo tej firmy, nigdy nie widzialam na oczy ich katalogu, ale za to mam perfumy od nich :tak: od kiedy kuzynka w prezencie mi kupila jedne po urodzeniu Majki, jak tylko zamawia to mi pisze i cos tez domawiam :-) wiec teraz i ja i maz korzystamy z perfumow wlasnie FM-a. Bo faktycznie zapach identyko, sa trwale i wydajne, a cena bez porownania.Takze jak nam sie skoncza to sie zglosze :tak: A tak z ciekawosci - ile w funtach srednio kosztuja? Np Boss zwykly, 50ml?
Jak juz uda nam sie spotkac, to powiesz mi wszystko.. moze i ja sobie "pokonsultuje" dla zabicia nudy :-)
A, a jak juz tak przy interesach jestesmy.. czy ktoras z Was posiada samochod dostawczy? :happy:

zytasia-mam w promocji :bosa xy(h.boss),empario remix for him(g.armani),calvin klain man(c.klein),boss in motion white(h.boss),ck free(c.klein),fahrenheit absolut(ch.dior),la lune(d&g),challenge(lacoste),pure(h.boss).9.75 za 50ml. do 27.02

ZYTASIA-jezeli zaproszenie nadal aktualne:-)to mamy czas i ochote odwiedzic Was we wtorek za tydzien.Czekamy na wiadomosc.Pozdrawiam.

reklama
Kami, ja bym byla zainteresowana, ale moze probki na poczatku, bo nie chce brac kota w worku.
mania-(giorgio&armani),emporio armani diamonds(giorgio&armani),love ralphlauren(ralph lauren),escale a portofino(christian dior),onde mystere(giorgio&armani),notorius(ralph lauren),j'adore l'eau cologne florale(christian dior),gabriela sabatini(latin dance),flowing(puma).
Tylko jak mozna sie z Toba umowic jak je odebrac i czy w ogole jest mozliwe wziac probki na poczatku?

Do góry