reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

zytasia-to zebys mogla na spokojnie sie wyrobic bede 11 pare minut po ok?ja to w tygodniu musze wczesniej podniesc 4litery:-)bo szkola zaczyna sie o 8.30.To nas wiecej tu palacych:-)ja tez pale:-D.
justyna-co z toba?pisze na gg,ale nie ma Cie.Cos sie stalo?Tu tez Cie nie widac.Wszystko ok?
kwiateczek-ja rowniez witam.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kami i Zytasia :-)
2 lata temu mieszkalam w Leeds i pracowalam rok temu ponad przeprowadzilam sie do chlopaka do Barnsley mam synka 14 miesiecznego Dominika Odkad poszlam na macierzyscie nie bylam w Leeds :eek: Barnsley male sympatyczne miasteczko wszedzie blisko :-) Pozdrawiam

dziwczyny-mam pytanko :-),a nigdzie znalezc nie moge.jest gdzies mozliwos usatwienia zapisywania wysylanych wiadomosci?
No kurcze dzis probowlalm 3 razy napisac na pw no i za kazdym razem mnie wylogowywalo:szok: i nie wiem,czy wiadomosc doszla ,czy nie:confused2:.

jestem Kamil 1 dzieki za troske,kochana jestes, napisalam wszystko na gadu gadu.
do mnie doszla tylko jedna wiadomosc:)

witam nowa mame Kwiateczek fajnie ze dolaczylas

dobra lece bo mam przez tydzien gosci z pl 4 osoby wiec troche nas jest:)

Zytasia ja przyjade tak chwile po 19. Gdybys np.jednak nie szla to daj mi znac,bo ja sama nie pojde. W razie co to podaje moje gg.2334128. A moze jeszcze ktoras chetna???? Bede autem,to pozniej moge porozwozic do domu.

kamalodz - poki co nic sie nie zmienilo i nadal ide :tak: Wlasnie dziewczyny, moze ktoras jeszcze? Kami1? Ty sie tez pytalas o zumbe, moze chcesz sie wybrac?:-)

kami1 - odnosnie Twojego pytania o zapisywanie wiadomosci.. tak, jest taka opcja. Kliknij na "ustawienia" z prawego gornego rogu, potem z lewej strony na czerwono w slupku w zakladce "moje ustawienia" poszukaj "zaawansowane ustawienia" no i tam bedzie opcja "zachowaj kopie wyslanych...". Zaznacz, na samym dole "zapisz zmiany" i po sprawie :tak::-)

Zytasia przepraszam cie bardzo ale dostalam telefon z pracy i musze isc na 18:wściekła/y::wściekła/y:
Ale obiecuje ci ze jak nic sie nie wydarzy to pojde w poniedzialek. Kolega sie rozchorowal i musze go zastapic. Tak sie kurde pracuje w knajpie,nawet nie mozna nic zaplanowac. Przepraszam cie jeszcze raz:no:

zytasia-dzieki za pomoc juz zmienialam:-).ja na zumbe z checia ,ale dzis bym sie nie wyrobila .maz z pracy jak nie bedzie korkow bedzie gdzies dopiero 19.
kamolodz-znam ten problem z praca w knajpie:-).pracowalam jeszcze w ciazy jako kelnerka.fajnie bylo,ale juz mi sie tam wracac nie chce.dzwonili do mnie ,ale jak nawpiwkow juz nie ma to mam to gdzies.
powiedz kobieto co i gdzie robisz.no tak mnie zainteresowalo,ze teraz ci spokoju nie dam:-D jak nie zaspokoisz mojej ciekawosci.:-)
justyna -dzieki za wiadomosc.
pozdrawienia dla wszystkich

kamalodz - spoko, nic sie nie stalo :-) fakt faktem nie mialam czasu zajrzec przed wyjsciem na forum i nie wiedzialam ze Cie nie bedzie i czekalam, ale przynajmniej zapalilam papierocha co by mi sie lepiej skakalo;-):-) Jeszcze dam Ci znac czy bede szla w poniedzialek, ale jak nie to w czwartek na 99% ide, takze jeszcze sie umowimy co i jak :tak:
A tak jak mowilyscie o tej pracy, to nie wie ktoras z Was czy wlasnie w jakichs knajpach gdzie pracujecie, albo gdziekolwiek w warehousach potrzebuja zytasi?;-):-D
Moze byc przez agencje, w sumie nawet lepiej by bylo bo 26 marca jade na ok 2 tyg do Polski. Szukam roboty uparcie, ale problem w tym ze pracowac moge od powiedzmy 16 do ok 2 w nocy. A takich zmian jest niewiele, albo ja nie trafiam na takie oferty. Zapisalam sie juz do 2 agencji, ale poki co zero odzewu, zreszta na dzien dobry mi mowili ze niewiele maja pracy na wieczorne zmiany. Juz bylam nawet w McDonaldsie, jak tu przyjechalam pracowalam tam rok, ale teraz nawet tam po pierwsze rekrutacja przez internet, a po drugie wszedzie maja 0 ofert. Co za czasy.. jak ja tam pracowalam, brali wszystkich "od reki" niemalze, a teraz jak patrze u siebie w mailu to kupa wyslanych odpowiedzi na ogloszenia, a w przychodzacych cisza :-(
Takze jak ktoras by wiedziala gdzie potrzebuja to ja bardzo chetnie. Nie kradnei nie bije, pracuje najlepiej jak umiem, jestem pelna checi i zapalu takze nie bede robic lipy :happy:
Pozdrawiam

reklama
Sprawdz mc donald na dzielnicy colton.byly nie dawno 2 wolne miejsca ,teraz sprawdzalam jest jedno.tak na szybkiego napisalam co wiem.

https://careers.peopleclick.com/car....cp.formdata.hitsPerPage=10&restaurantNo=1294

A jeszcze pogadamy we wtorek.musze sie dowiedziec jak w mojej bylej ,czy im kogos nie brakuje.
Ja tesknie za ta praca,ale nie za taka kase.napiwki mnie w niej trzymaly,ale atmosfera byla fajna.

Ostatnia edycja:
Do góry