reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Dzieki kami1 :-) nie wyskakiwal mi na stronie bo wyskakuje chyba tylko 10 najblizszych. Pogadam z mezem jak byloby z dojazdami bo to ode mnie prawie pol godziny samochodem i moze sprobuje :-)
A na kasie mi nie zalezy, tzn zalezy, ale licze sie z tym ze nie bede zarabiala milionow, tym bardziej ze wiekszosc pracy w takich godzinach bedzie na pol etatu. A ja chce przede wszystkim sie wyrwac z domu i pobyc miedzy ludzmi i zmeczyc sie w pracy jak nalezy, bo nijak nie moge przywyknac do roli kury domowej :sorry2:No a nawet jak zarobie ze 300-400Ł to i tak bedzie mnie to cieszylo :tak:

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Odnosnie mojej pracy...pracuje w Wagamamie.To jest japonska knajpa,w samym centrum Leeds na Park Row tuz obok banku Hsbc.
Praca jak praca,zasadniczo pracuje tylko od rana,od 8-do 12 i przygotowujemy do otwarcia. Teraz jest moja mama u nas wiec moge sobie pozwolic na wieczorne shifty,a co za tym idzie kase tez lepsza zarabiam:-) Zaraz po macierzyskim szef mi sam zaproponowal opcje takiej pracy porannej,bo wiedzial,ze juz mam dosyc siedzenia w domu. Atmosfera bywa rozna,moze dlatego ze za duzo polakow pracuje. Ale dosyc czesto robimy sobie przerozne imprezy firmowe,wiec mozna sie tez troche oderwac od codziennosci. Po ostatniej na poczatku lutego glowa bolala mnie przez dwa dni:-D:-D:-D
Zarobic mozna ladne pieniadze,bo wydaje mi sie ze pracujac okolo 40 godzin w tygodniu mozna nawet wyciagnac z 400 funtow z napiwkami:tak:
Kolejna rzecz,mam tam i tak troche lepiej bo moj K. jest tam managerem.
Niestety Zytasiu na chwile obecna nikogo nie potrzebujemy,ale jesli twoj angielski pozwala ci na prace w kanajpie czy tez restauracji to uwazam,ze warto troszke polazic po tych miejscach,popytac,zostawic CV:-)
Kami mam nadzieje,ze zaspokoilam twoja ciekawosc;-)

czesc dziewczyny:-)
melduje sie po prawie 2 miesiecznej nieobecnosci w uk, z urlopu 3-tygodniowego zrobily sie prawie 2 miesiace a to dlatego ze malutka zalapala ospe, bylysmy w odwiedzinach u cioci ktora pod koniec wizyty przyznala sie ze jej dzieci wlasnie skonczyly przechodzic ospe w ogole nie zwrocilam na to uwagi dopiero po kilku dniach zajarzylam jak malej wyskoczyly jakies dziwne bable:szok: no i jak mialysmy juz wracac nabawila sie bidulka anginy wiec znowu musialam przebukowac bilet, za trzecim razem juz jej nie mowilam kiedy wracamy co by znowu na cos przypadkiem nie zachorowala:-D na nastepny urlop planujemy rozyczke i swinke aahahahaha;-) niunia wrocila tez z pl z dwoma zabkami, zrobila nam prezent dzien przed pol roczkiem pewnie to glupie ale czulam taka dume bo to 2 pierwsze zabki:-) a co tam u was dziewczyny mialam dzisiaj chwilke i przelecialam kilka poprzednich stron i tak w skrocie poczytalam... podobno szykuje sie jakies spotkanko?? 12 marca i mnie znowu ominie bo jade do rodzicow ktorzy tez sa w anglii i mieszkaja w cornwalii przyjezdza do mnie sis z pl ktora ma 1.5 rocznego synka i postanowilysmy zrobic rodzicom niespodzianke ale po powrocie Justynko chyba sie do ciebie wybiore bo faktycznie mieszkasz rzut beretem ode mnie
witam nowe mamuski i pozdrawiam reszte

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, co do spotkanka mysle ze bez zmian , maz mial w tym czasie jechac do pl ale nie jedzie, jednak nie przeszkadxa to w niczym albo bedzie w pracy albo bedzie spal z dziecmi.
podaje swoje gadu gadu chetne kobitki z ktorymi nie mam osobistego kontaktu piszcie , zgadamy sie co i jak
gadu gadu 8359416

Agnieszka zapraszam, daj znac kiedy ci pasuje

pozdrawiaqm reszte i czekam na gadu gadu

czesc dziewczyny zadna z bb do ktorej nie mam kontaktu telef. sie nie odezwala. mimo wszystko informuje i zapraszam na sobote 12 marca wstepnie na 19godz. sa chetne wiec mysle ze spotkanko wypali.
jesli bedzie ktoras chetna piszcie na gadu gadu w spraqwie szczegolow.
pozdrawiam

czesc dziewczyny faktycznie cisza nastala.
ja juz szykuje sie na sobotni wieczorek, jesli sa jeszcze chetne mamy zapraszam, bedzie nas chyba 8 mam jesli dobrze naliczylam

pozdrawiam ii piszcie co u was?

reklama
Czesc dziewczynki.Jak tam Wasze zdrowko:-D.Ja rano jeszcze czulam to wino:-D.O ktorej zakonczylyscie?
Justyna dzieki za mile spotkanko.
Fajnie bylo Was poznac na zywo.
Pozdrawiam.

Do góry