reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

justyna -wiem i nie mam zamiaru go zabierac:biggrin2:
zytasia-tak fm.lubisz?widze,ze znasz:biggrin2:.zachwalam,bo naprawde zrobil na mnie wrazenie inaczej bym w to nie weszla.ja lubie np tez nie ktore perfumy z avon i uzywam.chcialm wejsc w avon zeby kupowac taniej dla siebie, ale jak zapoznalam sie z regulaminem bycia konsultantka to mi sie odechcialo,a tu prosto i bez zadnych zobowiazan.Nie znam jeszcze fm wszystkich kosmetykow ale mi np podpsaowal strasznie podklad .wiem ,ze facet ktory zajmuje sie zawdodowo praniem wykladzin bieze od znajomej proszek wlasnie z fm i mowil ze nie ma porownania z niczym innym.No ale chemie to ja sobie kupie jak sie na fm dorobie :-Dbo ceny sa troche wysokie,ale niby bardzo wydajne te produkty sa.
No i dziewczyny moge podpoweidziec,ze jak kupujecie perfumy ,a lubicie zeby np sweterek pachnial nawet po wypraniu to warto kupowac z seri "orientalnej". tego mnie w fm nauczyli:biggrin2::biggrin2:,ale cenna rada bo nie mialam pojecia.nie raz kupilam jakis drogi orginal ,a on po 2 godz juz sie ulotnil,a to wlasnie ma znaczenie z czego zrobiony czy z kwiatow ,czy owocow itd. .
Jakbyscie chcialy perfumy powachac to mam caly zestaw probek,takze wszystkie dostepne.:biggrin2:
Moze macie Wy jakies pomysly jakby tu mozna bylo jeszcze na "boku";-)dorobic.Wiecie juz chcialam za jakis handel sie wziasc,ale nie wiem czym handlooac.Nie mam pomyslu na biznes,a juz mnie denrwuje ta monotonia.Chyba za dlugo siedze juz bez pracy:biggrin2:.Mialam wracac do starej ,ale jakos za ta kase juz mi sie nie chce.

reklama
kami1 - nie znam jakos bardzo tej firmy, nigdy nie widzialam na oczy ich katalogu, ale za to mam perfumy od nich :tak: od kiedy kuzynka w prezencie mi kupila jedne po urodzeniu Majki, jak tylko zamawia to mi pisze i cos tez domawiam :-) wiec teraz i ja i maz korzystamy z perfumow wlasnie FM-a. Bo faktycznie zapach identyko, sa trwale i wydajne, a cena bez porownania.Takze jak nam sie skoncza to sie zglosze :tak: A tak z ciekawosci - ile w funtach srednio kosztuja? Np Boss zwykly, 50ml?
Jak juz uda nam sie spotkac, to powiesz mi wszystko.. moze i ja sobie "pokonsultuje" dla zabicia nudy :-)
A, a jak juz tak przy interesach jestesmy.. czy ktoras z Was posiada samochod dostawczy? :happy:

Ja od czasu do czasu kupowalam sobie chanel "chance" i w fm tez go maja.Jest strasznie podobny i juz orginalu nie kupuje,bo tu mam za grosze, a orginal roznie 40-50f.
Moj maz za to ucieszyl sie jak zobaczyl czarny adidas ze maja on go uwielbial ladne pare lat temu,ale go wycofali ze sprzedazy. Bluza to pachniala jeszcze na drugi dzien .
Jak Ty z mezem uzywasz tych perfum to naprawde polecam zebys sie tym zajela.Nie bedziesz nikomu placic marzy,a jak jeszcze cos sprzedaz to masz perfum dla siebie gratis-mozna powiedziec.:-).Ja tak robie,zeby nie dokladac to z marzy ktora uzbieram kupuje perfumy dla nas.Sprzedasz 2 perfumy i masz juz jeden dla siebie za darmo:-D
Jak sie spotkamy wszystko ci pokaze i powiem.Zdecydujesz sama.Caly towar ktory zamawiamy przyjezdza z londynu i jak zamowisz do 13 to juz na drugi dzien jest kurier.
Naprawde jak ktoras sie nudzi,a ma znajomych paru to warto sie tym zajac .Tym bardziej ,ze nic nie tracimy,a jedynie mozemy cos zyskac.
Jak ktoras chetna na zakupy to ZAPRASZAM:-D.Jest taki wybor ,ze kazdy znajdzie cos dla siebie.

A powiedz mi Kami jak to sie ma do oryginalow??? Bo mnie numery i skladniki nic nie mowia. Mam jeden ulubiony zapach,ktory niestety juz wycofali z produkcji,a jedyny sposob zakupu to ebay amerykanski a koszt-bagatela-180$. Jak szukac zapachow na stronie?????

Na stronie nie znajdziesz ,ktory nr odpowiada jakiej firmie.Wtedy mogliby posadzic ich o plagiat.Dlatego tez podobienstwo do orginalu nie jest 100%,a 96% z tego samego powodu.
Broszurke maja tylko konsultanci dla podpowiedzi,zeby latwiej dobrac odpowiedni zapach.Nie powinno jej tez sie zostawiac u klienta:-).
A jaki zapach cie inetersuje?

Jezeli chcesz to moge zajechac do Ciebie i sama wejdziesz w to .Mozesz kupowac jedynie dla siebie.nie ma zadnego przymusu ile musisz sprzedac.Od Nas zalezy ile sprzedajemy tyle zarabiamy.Wyklucza sie tylko konsultantow ktorzy w ciagu pierwszego roku nie zdobeda nawet jednego pukntu.Gdzie za jeden perfum jest tych punktow co najmniej 29 jak dobrze pamietam.
Jezeli chcecie wejsc w fm to sama konsultantka ktory sprzedaje tylko nie ponosi zadnych kosztow calkowicie za darmo,ale jezeli chcecie jak ja proponowac prace to juz trzeba zakupic starter i to jest koszt 8.50 lub 42 jak dobrze pamietam ,ale placimy wtedy za te probki perfum a nie za sam udziel w pracy w fm.
Moze troche namieszalam .Jak cos nie jasne to zaraz moge tlumaczyc.
Jezeli nie masz ochoty w to sie bawic to bede szczesliwa jak zechcesz zostac moja klientka:-).

Ostatnia edycja:
interesuje mnie dolce&gabanna "by woman" i ewentualne kenzo "jungle". oczywiscie koszta rowniez mnie interesuja

interesuje mnie dolce&gabanna "by woman" i ewentualne kenzo "jungle". oczywiscie koszta rowniez mnie interesuja
Pierwszego nie ma ,ale kenzo jest i nawet go wczoraj zamawialam dla kolezanki.zobaczyla go to sie starsznie ucieszyla,bo mowila ze jest wycofany ze sprzedazy.Uzywala go jak byl dostepny regularnie.wyperfumowala sie nim u mnie i stwierdzila ze jest mala roznica.wieczorem po paru godzinach zadzwonila ze go chce bo jest bardzo trwaly i podobny.Orginal niby zmienial zapachy po czasie ,a ten w sumie nie doptyalam ,czy jest tak samo.moge zapytac.
Ceny sa nie sprawiedliwe:-),bo kobietki pokrzywdzone.Za 11.99 mezczyzni maja 50ml ,a my kobietki 30ml.Kenzo kosztuje 11.99f.za 30ml-cena katalogowa do sprzedazy.Sa oczywiscie inne ceny tez i inne pojemnosci.

zytasia-wczoraj akurat wrocilismy z malej inprezki walentynkowej,ale codziennie to w sumie 23-24.Jak david pojdzie spac to jak siade sobie to mi sie juz ruszyc nie chce tak mi dobrze:-D.Ciezko isc spac,ale rano wstac sie nie chce:-).Dopiero dzisiaj zobaczylam,ze tez bylas na bb w tych samych godz co ja:-)

reklama
zytasia-mialam napisac najwazniejsze i zapomnialam.W tym tygodniu nie nie dam rady chyba przyjechac .Teraz ten starszy syn zaczal mi goraczkowac i niestety w domu musial zostac.W nastepnym tygodniu znowu ferie.28 wracaja do szkoly to juz wtedy napewno zawiatmy do Was:-)w ktorys dzien.

Do góry