reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

justyna28011983 dzieki za przywitanie.
Mieszkam od prawie 2 lat w Batley, wczesniej mieszkalam w Leeds. Niestety nie znam zbyt wielu mam z dziecmi a moj synek potrzebuje twarzystwa dzieci. Bardzo chetnie poznalabym mamy z dziecmi, jestem zmotoryzowana wiec nie ma problemu z dojazdem.

reklama
zajzalam zeby rozladowac nerwy
ZLOSNICA z Batley do mnie masz 15 min samochodem wiec nie tak daleko. jak tylko ogarne sie z problemami(ciag dalszy upadku Lenki w postach wczesniejszych) dam znac i zapraszam do nas na kawke
skrobnij conieco o sobie,?

pozdrawiam was dziewczynki, oj jaki mam dzis przeklety dzien,

Justynko Cos mi gg padlo.Jutro dam synusiowi moze uda sie je jeszcze uratowac.Zadzwonie jutro bedziesz mogla to odbiezesz.Cos na gg przyszlo ,ale odczytac nie da sie.Trzymaj sie.Do uslyszenia. Buziaki.

justyna28011983 dzieki za przywitanie.
Mieszkam od prawie 2 lat w Batley, wczesniej mieszkalam w Leeds. Niestety nie znam zbyt wielu mam z dziecmi a moj synek potrzebuje twarzystwa dzieci. Bardzo chetnie poznalabym mamy z dziecmi, jestem zmotoryzowana wiec nie ma problemu z dojazdem.
ZLOSNICA2005 Witam.
Masz ochote na wspolna zabawe:-)to Ja rowniez zapraszam do siebie.Mamy dzieci w bardzo podobnym wieku.Mieszkam na ls 14 jak odleglosc nie sprawi klopotu to prosimy :-) o jakis znak,ze jestescie chetni .
Pozdrawiam.

zlosnica 2005 witam rozgosc sie i skrob wiecej i czesto. jakos nam forum przycicha
dziewczyny co tam u was?
TUNIA, KAMALODZ I KAMIL1 dziekuje za odwiedziny

niektore dziewczyny juz wiedza do reszty nie mam numerow organizuje wieczor dla mam 12 marca, jesli macie ochote zapraszam na babski wieczorek.chetne sa wiec mysle ze spotkanie wypali. zapraszam serdecznie.
A my rowniez z Davidkiem dziekujemy serdecznie za mile i cieple przyjecie.Super masz dzieci :-).Oby wiatr sie uspokoil to szybko u Was sie zjawimy:-):tak::tak:.

justyna28011983 czytalam poprzednie Twoje watki i tylko moge napisac, ze bardzo Ci wspolczuje niefortunnego zdarzenia i wszystkich okropnych nastepst. Bardzo chetnie Was odwiedzimy gdy poprowadzisz wszystkie swoje sprawy do szczesliwego konca.
kami1 bardzo chetnie spotkamy sie z wami, z podrozowaniem nie ma problemu, njalepszy czas dla nas to w tygodniu po 15 a w weekend to oby tylko po drzemce.

Coz mam napisac o sobie? Mam 29 lat, jestem mezatka od prawie 5 lat, moj synek Kubus ma rok i 10 miesiecy. Nie pracuje zawodowo, czas uplywa mi na zajmowaniu sie domem.
Jesli, ktoras z mam ma ochote porozmawiac na GG to moj nr 243118.

ZLOSNICA-juz twoje gg sobie zpisalam,ale widze ,ze Cie nie ma.Umowimy sie w nastepnym tygodniu ,bo mi David cos od wczoraj zaczal goraczkowac no i nie chcemy Was zarazic.Nie wiem narazie zadnych objawow choroby nie ma zobaczymy co dalej bedzie.
A narazie :-)mozemy blizej sie poznac na gg:-).Pozdrawiam.

Bardzo chetnie sie spotkamy.
Moj Kubus tez troche kaszle i katarek go meczy. Jak rozmawiam ze znajomymi to prawie wszyscy sa chorzy, chyba jakis wirus znowu szaleje.
Wszystkim zycze szybkiego powrotu do zrowia i milego weekendu.

Hey :-)
Widze ze cisza znow pojawila sie na forum, wiec ktos musi ja przerwac :tak:
Przede wszystkim witam nowe persony :-) Mam nadzieje ze zagrzejecie miejsce na dluzej.
Tak dawno nie pisalam ze nie wiem od czego zaczac :happy2:
Wizyta rodzinki byla super. Juz daaaawno sie tyle nie usmialam jak przez ten tydzien jak byli. Intynsywny to byl czas, zmeczona bylam nieziemsko, bo rano wstawalismy, jechalismy zwiedzac, my oczywiscie juz wszystko kilka razy widzielismy wiec dodatkowo ciut meczylo ogladanie wszystkiego po raz kolejny, choc i to bylo przyjemne :-) Potem do domu, obiad, po obiedzie chwile posiedzielismy, zasiadalismy i gralismy w karty i tak do ok 2 w nocy. A potem wszystko na nowo :-) Oczywiscie w miedzyczasie tradycyjnie jakies piwko, czy cos grubszego, no i tydzien zlecial.
Ale ja bardzo odpoczelam. Mimo zmeczenia fizycznego, psychicznie odpoczelam dosc mocno. Dobra jest taka odskocznia od codziennosci, ale i tak najfajniejsze bylo to, ze mama brala rano dziecko na dol, a ja moglam dalej spac! ;-) Chociaz w sumie na spanie nie powinnam narzekac, bo wstaje na codzien ok 9-10, a dzis to nawet o 11 :-D No a teraz znow cisza w domu, na szczescie wiosna sie zaczyna, to jajas wieksza ochote do zycia daje :tak: No i byle do kwietnia, do jade do PL na 90-te urodziny babci. I najprawdopodobniej maz wroci szybciej, a ja zostane sobie z tydzien dluzej :-)
justyna - co znow sie dzieje? Jeszcze nie zakonczyli tematu i dalej sprawdzaja czy dzieci maltretujecie? :szok: To jakas masakra jest..
Na spotkanie sie pisze, tym razem bede na 99% :tak: Tylko teraz doczytalam ze to nie spotkanie takie o, a babski wieczor. Czyli co? dzieci zostawiamy tatusiom?:-)
zlosnica - jesli masz ochote, a dojazd nie jest problemem, to zapraszam rowniez do siebie. Mieszkam na Armley. Pisalas ze w tygodniu po 15, wiec jak dla mnie mozesz w ktorykolwiek dzien, bo po 15 jestem zawsze w domu (bo Majka o tej porze spi) :-)
Dobra, maz przyszedl z pracy, trza by go nakarmic ;-) wiec lece
Pozdrawiam serdecznie!

reklama
zytasia-jak dobrze pojdzie to pobawimy sie razem na tym babskim:-),bo ja tez sie wybieram:tak:.Bedzie okazja poznac sie osobiscie.pozdrawiam i zyczem milej niedzieli Wszystkim.

Do góry