reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
kami1 - jesli chcesz i masz jak do mnie dojechac to mozemy poznac sie wczesniej :) zapraszam :)

Dzieki:-).Mam jak dojechac i z checia skorzystam z zaproszenia.Mi to pasuje bardzie do poludnia,bo codziennie okolo 3 jade do szkoly, a pozniej obiadek dzieciom itd:-).Napisz ,czy Tobie do poludnia jakis dzien by odpowiadal.

kami1 - do poludnia odpowiada mi kazdy dzien, procz srody, bo w srody chodze na wolontariat (jeszcze mam z jakies 5-6 spotkan). No i w tym tygodniu we wtorek jestem juz umowiona. Poza tym kazdy dzien jest dobry :tak::-) Takze dopasuj do siebie, a ja sie dostosuje :-)
zlosnica - justyna o tym wczesniej pisala. Wieczor ma sie odbyc 12 marca, u niej w domu :-) o ile sie nie rozmyslila :-D

zytasia-ja dam ci znac jeszcze .Za tydzien przypomnialo mi sie ,ze zaczynaja sie ferie zimowe no to ten tydzien odpada ,bo musze cos z dziecmi wspolnie zorganizowac:-)zeby sie nie nudzily.Odezwe sie w tygodniu co i jak ok?

A jeszcze moze troche sie zareklamuje;-):-D.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy mi za zle:-)
Weszlam jakis czas temu w ta "robote":-)praktycznie z nudow no i z checi dorobienia dla siebie pare groszy.Jak narazie zaczyna mi sie dobrze krecic:-D.Mam nadzieje ,ze bedzie coraz lepiej,a teraz do setna sprawy .moze ktoras z Was chce zostac moja klientka ,albo nawet robic to co ja , a przy tym zarabiac.Mamy jakas tam:happy: marze dla siebie ze sprzedazy i jeszcze zarobek od firmy,bo za kazdy sprzedany produkt otrzymujemy punkty ktore potem zamieniamy na funciki :-D
Sprzedaje perfumy,kosmetylki,srodki czystosci.Najlepiej jednak sprzedaja sie perfumy.Kosmetyki sa super,ale nie sa znane i ciezko sie przekonuje do nich .Perfumy sa w 96%zblizone do orginalow i jest ich ponad 160 meskich i damskich.Produkowane z tych samych exstraktow co orginaly(ten sam producent).to tak w skrocie ,bo po co sie rozpisywac jak moze nikogo wcale nie zainteresuje:-).Jak ktoras chetna to podam wszelkie detale.

reklama
Do góry