reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
kami1 - jesli chcesz i masz jak do mnie dojechac to mozemy poznac sie wczesniej :) zapraszam :)

Dzieki:-).Mam jak dojechac i z checia skorzystam z zaproszenia.Mi to pasuje bardzie do poludnia,bo codziennie okolo 3 jade do szkoly, a pozniej obiadek dzieciom itd:-).Napisz ,czy Tobie do poludnia jakis dzien by odpowiadal.

kami1 - do poludnia odpowiada mi kazdy dzien, procz srody, bo w srody chodze na wolontariat (jeszcze mam z jakies 5-6 spotkan). No i w tym tygodniu we wtorek jestem juz umowiona. Poza tym kazdy dzien jest dobry :tak::-) Takze dopasuj do siebie, a ja sie dostosuje :-)
zlosnica - justyna o tym wczesniej pisala. Wieczor ma sie odbyc 12 marca, u niej w domu :-) o ile sie nie rozmyslila :-D

zytasia-ja dam ci znac jeszcze .Za tydzien przypomnialo mi sie ,ze zaczynaja sie ferie zimowe no to ten tydzien odpada ,bo musze cos z dziecmi wspolnie zorganizowac:-)zeby sie nie nudzily.Odezwe sie w tygodniu co i jak ok?

A jeszcze moze troche sie zareklamuje;-):-D.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy mi za zle:-)
Weszlam jakis czas temu w ta "robote":-)praktycznie z nudow no i z checi dorobienia dla siebie pare groszy.Jak narazie zaczyna mi sie dobrze krecic:-D.Mam nadzieje ,ze bedzie coraz lepiej,a teraz do setna sprawy .moze ktoras z Was chce zostac moja klientka ,albo nawet robic to co ja , a przy tym zarabiac.Mamy jakas tam:happy: marze dla siebie ze sprzedazy i jeszcze zarobek od firmy,bo za kazdy sprzedany produkt otrzymujemy punkty ktore potem zamieniamy na funciki :-D
Sprzedaje perfumy,kosmetylki,srodki czystosci.Najlepiej jednak sprzedaja sie perfumy.Kosmetyki sa super,ale nie sa znane i ciezko sie przekonuje do nich .Perfumy sa w 96%zblizone do orginalow i jest ich ponad 160 meskich i damskich.Produkowane z tych samych exstraktow co orginaly(ten sam producent).to tak w skrocie ,bo po co sie rozpisywac jak moze nikogo wcale nie zainteresuje:-).Jak ktoras chetna to podam wszelkie detale.

reklama
Do góry