Hej dziewczyny ;-)) :-):-):-)
Chciałam się tylko zameldowac, że żyję ale nie mam się dobrze, bo jestem chora ( przeziębiona ostro ) i poza tym zmęczona jak cholera, bo pracuję non stop po 7 nocy ale od dziś mam 3 dni wolnego ;-)) tyle tylko, że cały czas spac mi się chce
, więc pożytku z tyh dni nie będę miała chyba .....
Chciałam powitac nowe osoby na naszym forum - fajnie, że do nas dołączyłyście i oby tak dalej ;-)))
U nas poza tym wszystko ok, niedawno pralka nam się popsuła ale mamy już nową - landlord stara się teraz o nas dbac, bo wie, że kontrakt nam się kończy ... ale my i tak się stąd wyprowadzimy, tyle tylko , że nadal szukamy domu z ogrodem i nadal nie możemy się zdecydowac na dzielnice
Może wy dziewczyny z racji tego, że jesteście rozproszone po różnych dzielnicach powiecie mi jak wam się mieszka na waszych, odnośnie bezpieczeństwa, dostępu do komunikacji, miasta , przedszkola itp ?? i pytanko do Tuuni - jak daleko od centrum jest Twoja dzielnica, skoro nazywasz ją ,, zadupiem " ?? ( hihihihi )
My myślimy o Hunslecie, bo niedaleko mamy znajomych ..... ale sama nie wiem, bo niektórzy twierdzą, że to drugi Beeston, więc żadna różnica niby
... ale nam też chodzi o to, żebyśmy mieli blisko do pracy, bo ja muszę miec czas na dojazd do domu po to, żeby zaraz po mnie mój K. do pracy wyruszył ..... , więc to nie takie proste ....
chcemy też zmienic agencje mieszkaniową, bo nasza niewiele ma nam do zaoferowania w tej chwili .... No i transport i inne rzeczy ... nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ale cały czas myślę o tym, że niektóre z was po kilka razy się tu przeprowadzały i jest ok ;-))))
Lecę teraz dziewczyny obiadek dokończyc i potem się odezwę jeszcze - Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i wszystkim tym dzieciom , które miały urodzinki
przesyłam najserdeczniejsze życzenia !!! rośnijcie zdrowo i słuchajcie się rodziców ;-))))
GRATULACJE DLA JUSTYNY ZA DZIELNY PORÓD I WYDANIE NA ŚWIAT KOLEJNEJ MAŁEJ ISTOTKI ;-)) SUPER, ŻE AKURAT W WALENTYNKI URODZIŁAŚ LENKĘ :-))))