reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
witam witam was wszystkie spowrotem! Witam rowniez nowe mamusie :-)
cocolino jak tylko zrobiy remont i sie ogarne to zapraszam was wszystkie do mnie mieszkam na samym poczatku Bradford wiec np od Justyny to rzut kamieniem

A moja Olivka jest chora kaszle jak gruzlik i ma katarek jak do piatku nie przejdzie ide do GP narazie daje jej syropek i calpol ale nic nie daje chyba dzisaj przejde sie do polskiego sklepu po jakies lekarstwa a wy moze macie jakies pomysly co mozna jej podac bo ja juz wyczerpalam limit pomyslow

witam wszystkich;-)
Kama tylko moge pozazdroscic,super,ze pojechaliscie na taka fajna wycieczke,jeszcze lepiej,ze macie internet w hotelu,bedziemy znaly relacje z waszego urlopu...jak dzisiaj napisalas,ze sie wybieracie potem na basen,to az mi sie cieplej zrobilo:-DPOZDRAWIAM I ABY TAK DALEJ DO KONCA POBYTU SLONKO WAM SPRZYJALO!!!
Tunia tak dotarl adres,patrzylam na gogle maps,mam tylko jedno pytanko,orientujesz sie mniej wiecej ile to jest przystankow od centrum w armley,jesli nie to i tak sobie dam rade,ale napewno dotre razem z moja Julcia..mysle,ze tak ok.g.11.00,gora 12.00
Cocolino nawet niepisz ze zjesz cale ciasto,bo teraz sie zastanawiam,czy nieprzyjechac na g.9.00 zeby Cie wyprzedzic przed skonsumowaniem tego na co sama czekam ze slinka w ustach...:-D:-D:-D:-D:-D
Justynko i Stefanko oraz Anuszy my takze widzimy sie jutro u Tuni,czekam na spotkanie was wszystkich z niecierpliwoscia oraz glownego goscia SZYMONKA i pozostalych dzieciaczkow :-):tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu, policzylam jakies 17- 18 przystankow, ale moglam jakis pominac, albo niechcacy dodac :sorry:
ale wiesz, nie na kazdym sie zatrzymuje. moze wytlumacze Ci tak, jak Anuszy za pierwszym razem jak byla- autobus jedzie jakies 15min do nas, po zakkrecie w prawo bedzie takie duze pole za placem zabaw (taki park bez drzew :-)) za nim beda domy, jak juz sie zaczna zabudowania to naciskaj dzwonek i wysiadaj!
idz w dol ulicy w strone przeciwna niz skreci autobus (bedzie taki duuuzy spadek z pieknym krajobrazem). Anuszy trafila, wiec i Ty powinnas trafic.
Wiola, to ja czekam na info, ale jakby maly byl chory to moze umowcie sie dziewczyny z Anuszy i z nia jedzcie busem, bo ona wie jak trafic
tort jest i ciasto wlasnej roboty tez a nawet male procenty, wiec tylko czekam na dobre towarzystwo:tak::tak::-D

dziekuje bardzo,ale niemusialas mi az specjalnie liczyc przystankow;-)
Sadze,ze z takim dokladnym przewodnictwem to ja zajade tak latwo jak do wlasnego domu...dozobaczenia jutro,pa,pa:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry