reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej laski
Ja dopiero teraz
Tuunia - ciacho pyszne ale twój wypiek 10000 razy lepszy od kupnego powiedz kiedy jeszcze coś pieczesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anuszy , Stefanka , Justyna (chyba nikogo nie pominełam)- miło było szkoda tylko że ja tak krótko
Justyna - gratulki dla NIkosia my chyba częściej bedziem zaglądać bo Emilka przy Nikosiu to na brzuszku dłużej poleży i może w końcu zacznie pełzać:-D:-D:-D:-D
Kasia - to my jakoś jutro wpadniem może nawet i ciotka Justyns się wyrwie na filke

Tunia dziekuje,ze mi wogole dzrwi otworzylas:-Da tak na powaznie,to wogole dziekuje za pyszny tort i chipsy i szampana,mile towarzystwo i ladowarke do telefonu:-D
Justys tobie takze dziekuje za mile spotkanko,szkoda tylko ze tak krotko;-)
Wiolu Ciebie bylo mi milo poznac razem z twoim bombelkowym szkrabem:-D
Anuszy i Ciebie rowniez bylo mi milo poznac,troszke tez razem pospacerowalysmy do autobusku na Armley
Cocoilno z toba takze sie dzisiaj widzialam,jeszcze raz wielkie dzieki odemnie i od Tomka:tak:
Mamuski jak macie odstapic np.bilet na Ibize to ja chetnie przyjme,wkoncu daleka trasa,bo wyslac mnie chcecie w dalekie tereny(tylko z hotelem bardzo proosze):-)

reklama
Do góry