reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
dzieki dziewczyny za super spotkanko, pogaduchy i mila atmosfere!
(a Szymus dziekuje za piekne prezenty!!!)
mam nadzieje, ze to powtorzymy niedlugo! :tak::tak::tak:
Mi rowniez ciasto smakowalo- to z podlogi tez :-D (dla wtajemniczonych)
juz nie moge sie doczekac tego upojnego wieczoru u wszechstronnie uzdolnionej, orientujacej sie po mistrzowsku w terenie, Kasi :-) :laugh2::-D
Kasiu, Julia jest przeurocza i nas oczarowala calkowicie tymi swoimi blekitnymi oczkami i pieknym usmiechem!

dzieki dziewczyny za super spotkanko., a ciasto jakie pyszne no i ten procencik:-):tak:
no niestety ja na to wieczorne spotkanko sie niepisze:no: (pełna poświecenia;-))

Kasiu ja nie wiem jak do mnie mialas tak bliziutko to pobladzilas:-) a jak do Tunia taki kawal drogi to dalas rade:tak:, chyba musimy wysylac cie w dalekie nieznane drogi;-):-)

musze sie pochwalic Nicolas zaczytna sam wstawac, zawsze podciagal sie do polowy a dzis juz 2 razy stanal:-):laugh2:

Cześc dziewczyny :-)

Po pierwsze przepraszam, że się nie odzywałam tyle czasu i że nie odpisałam Tuuni na propozycję spotkania jednoznacznie, oraz że nie odpisałam też Kasi na propozycję spotkania się gdzieś po drodze w kierunku Tuuni ..... :sorry::sorry: po prostu ostatnio mój mały brzdąc robi takie postępy, że nie mogę za nią nadążyc - więc zaczyna sie ....... :baffled::baffled::baffled:..... a wczoraj przyjechała do mnie koleżanka z córeczką i pojechała do domciu dopiero o 19:30, więc miałam sprzątanie, a potem już tylko o śnie myślałam .... :sorry::sorry: ... no a dziś musiałam leciec do centrum handlowego po mleko dla małej, bo myślałam, że starczy do piątku ale podzieliłyśmy się nim wczoraj z naszym gościem i było na styk ..... :-) Także tak sytuacja wygląda - byłam trochę zła, że nie mogłam dotrzec do Ciebie Tuunia, bo było z pewnością bardzo sympatycznie ale nic straconego myślę - ..... prędzej , czy później się spotkamy ..... :-D:tak: JAK COŚ TO ZAPRASZAM TERAZ DO SIEBIE - po raz N- ty !!!!!!!!!! :-p:-p:-p, więc może Ty Tunia przyjedziesz na Beeston i pozostałe mamusie też ????????? Pogoda wcale nie jest taka zła, prawda ?? :happy::happy::happy: Pozdrawiam :-))))))

reklama
Do góry