reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej dziewczyny.
Ale ponuro za oknem, bleee i deszczyk kropi. Dopiero dzieciaki do szkoły odstawiłam, zaraz robię kawkę - ktoś chętny :)? Miki ogląda bajki a ja poprzeglądam internet - ulubiony moment dnia.
Tunia bardzo dziękuję za zaproszenie w czwartek ale niestety nie dam rady dojechać, może innym razem.
A w ogóle to odliczam już dni do wyjazdu i nie mogę się doczekać - jeszcze 5 tygodni i do Polski :)
Miłego dnia dziewczyny.

Hehe mam internet w hotelu:-)
Nawet tutaj nie odpoczne od was:-D
Podroz mielismy znosna,mlody nawet dal rade. Upal dzis juz byl o 8 rano,niewiem jak to wytrzymam dwa tygodnie:wściekła/y:(zartuje)
Malutki wlasnie drzemie a potem idziemy poplywac.
Bede sie odzywala w miare mozliwosci,buziaki dla wszystkich
P.S. normalnie sie wczoraj opilam,juz nie pamietam nawet jak to jest:-p

witam dawno mnie tu nie bylo :) padam tylko zobaczyc czy nasza Ingrid tuli juz Hanie ale widze ze malutka jest strasznie uparta i nie chce wyjsc :) ach te dziewczynki moja Olivka tez spoznila sie 6 dni.No nic musze sie wam pochwalic ze juz mieszkamy w Bradford teraz przed nami remont a ja tak tego nie lubie. POzdrawiam wszytskie dziewczynki!!

hej
Kama, super, ze jestes zadowolona i ze wszystko jest ok, lacznie z natem :-D rzeczywiscie, teraz to nawet na urlopie sie od nas nie uwolnisz ;-)
Anuszy, dzieki za wczoraj, od razu mi sie lepiej zrobilo! :tak: Tylko co sie nie odzywasz, nie odpisujesz? bo sie martwic zaczelam, ze Cie porwali w drodze z przystanku albo co...
Dziewczynki, czekam na Was w czwartek, ciasto juz zrobione, teraz tylko zakupy i porzadki :-) Szymus juz sie cieszy :tak:;-)
Szkoda, ze nowe "ciocie" nie chca do nas dolaczyc :-:)-:)-(
Kasiu, czy dostalas adres i instrukcje dojazdu? ;-)
Inrid, grubasku, a Ty jak sie trzymasz? bo, ze Hania sie b. dobrze trzyma (a nawet za bardzo :-D:-D:-D) to wiemy

Hej laski :)
Sylwia1982 - witamy spowrotem jak już się z remontem uporacie to się wprosimy na kawe a może odwrotnie :-D:-D:-D:-D
Tunia - to jak sie umawialiśmu my będziemy koło 10 może sie spotkamy z resztą a może nie kto to wie:-D:-D:-D zjemy całe ciasto i pojedziemy :-D:-D:-D:-D
Justyna - to my się może na kawe umówim dawno sie nie widziałśmy;-);-);-)
Ingrid - jak się trzymasz mojej małej tez było za wygodnie ale jak postraszyli wywołaniem to sama wyszła :-D:-D:-D;-)
Padam na ryjek jestem taka zmęczona że masakra nie od pracy tylko od nic nierobienia a buty mam tak niewygodne że nogi mi już wczoraj odpadły :tak::tak::tak:

reklama
Do góry