reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Stefanka ksiazki dla dzieci jak najbardziej:tak: maja duzy zasob prostych slow a bardzo waznych polecam tez ogladanie z rana bajek dla dzieci moj maz wlasnie tak nauczyl sie jezyka :-D:szok: czytaj gazety , i gadaj po ang nawet sam do siebie przed lustrem:-D
Anuszy hmmm ksiazka rzeczywiscie zapowiada sie ciekawie :tak: ja musze isc sobie cos kupic bo wszystko przeczytalam :rofl2:

SYLWCIA to ta smutna ksiazka to moje klimaty, uwielbiam smutne ksiazki, wole te z happy endem ,ale jak mozesz to pozycz mi ta, jak cos to moze jutro

a ja lece spac, INGRID masz wiadomosc na prywatnym bo nie moge sie dodzwonic do ciebie. \
DOBRANOC DZIEWCZYNY

SYLWCIA , ANUSZY COCOLINO I INGRID do zobaczenia jutro

STEFANKA nie przejmuj sie niedlugo nawiedzi cie zlot czarownic az sie nieopedzisz

reklama
Do góry