reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Ala wlasnie tez poszla na druga drzemke. Ja zjem obiad w koncu i biore sie za pisanie na czysto wypowiedzenia i drukowanie. Jutro musze skoczyc na poczte i wyslac.

Ala juz wstala, sie naspala najwiecej, cos marudna taka jest troche, chyba przez ten nos.. ach..najwazniejsze ze zrobilam co mialam zrobic, i jeszcze w miedzy czasie zadzwonila do mnie babka z Learn Direct. Juz dawno sie z nimi kontaktowalam, zdazylam zapomniec, a tu prosze oddzwonila i ide na szkolenie i jeszcze mi za to zaplaca! super! jakby ktoras tez chciala, to dam namiary

hello laseczki!!:-D
ale dzis pogoda.. my wybralysmy sie na Leeds Market bo mojemu mezowi zachcialo sie gulaszu na obiad wiec polazlam po skladniki i prawie nas zdumuchnelo a w pewnym momencie zaczal padac grad :szok: bieglam do domu jak wariatka a Olivka miala ubaw jeszcze tak szybko wozkiem nie jechala :-D:-D
Anuszy witam na wateczku!!:tak: widze ze juz zapoznalas sie z dziewczynami na dobre i bedziesz mieszkac na Armley :-) ja mieszkam w centrum wiec wszedzie mam blisko :-D
Justyna dobre rozwiazanie spotkamy sie na raty a jak bedzie cieplo to wszystkie w parku :tak::tak::tak: ja jutro bede po 11 bo moja Olivka spi do 10 :rofl2:
Motylek,Stefanka jak byscie wybieraly sie na playgroup w tym tyg to ja chetnie zabiore sie z wami :-) jesli mozna oczywiscie :zawstydzona/y:

Wiecie ten gulasz tak pachnie a ja nie moge takich rzeczy jesc :oo::oo: ehhh....
Olivka wlasnie i sie obudzial spala cale 30 min :crazy: lobuz jeden nie spi mi wogole w dzien :baffled:

Justyna, powiedzial mi lekarz ze jest przesilenie i mala ma prawo miec katar. Mam jej dawac duzo pic. A ja i tak swoje wiem, wkarapiam jej wode morska do noska, odciagam milion razy dziennie i dalam wit C. A poszlam tylko po to zeby ja osluchala, bo jakos mi tak charczala dziwnie.Osluchowo czysta, a ten dzwiek to tak ze przelyk dziala jak taka tuba i niesie dzwiek z gardla ktore jest zaczerwienione i troche zaczopowane od gili ktore spywaja z nosa. A ze ona tego nie wykrztusza to tak jest wlasnie.

Sylwcia, witam witam. Jakos sie udalo znalezc wspolny jezyk, dziewczyny sa strasznie mile i nawet mnie kocenie ominelo :cool2:

Spia juz maluszki? Ala juz, cos nie za dlugo spala drugi raz to polozylam ja pol godziny wczesniej. Jutro musze skoczyc do zlobka, i powiedziec ze mala jednak nie bedzie chodzila, bo nie usmiecha mi sie jezdzenie przez cale miasto i to przed 8! i tak poki co nie pracuje, to dam jakos mam nadzieje rade

ANUSZY to dobrze ze tylko przesilenie, moj ostatnio jak chorowal to 3 tyg byl na antybiotyku masakra niby nic a dli antybiotyk bo lekkie szmery na plucku,
ty to sie nie boj ze nie trafisz bede dzwonila jakby co

SYLWCIA to super ze i tobie pasuje to mam jutro odwiedziny fajnie nie zanudze sie
INGRID mam nadzieje ze telefon dzila juz

moj maly jakis niespokojny zbudzil sie pogrymasil poprzytulal i zasnal

KAMALODZ dzieki za zdjecia do paszportu sa super.

reklama
Do góry