to znowu Ja
ze zdjęciem się udało Stefanka- owszem ale same zobaczcie , co mi wyskakuje w suwaczkach, zamiast obrazków - same linki
- znowu coś namieszałam pewnie .... ech ...
ale ja się tak łatwo nie poddaję, bo przecież byczkiem jestem zodiakalnym heh
- próbuje więc dalej .....
Ingrid - zgaga to coś, co z mojej ciąży wspominam najgorzej - w nocy spac nie mogłam - musiałam siedziec , bo jak się położyłam, to wszystko mi się podnosiło do góry - tragiczne uczucie .... współczuję Ci
Sylwcia - szkoda, że nie idziesz na spotkanie z nami, bo jesteś już drugą nową koleżanką, która w tym tygodniu nie może - miałam przyprowadzic jutro ze sobą koleżankę, która niedawno się tu ze Szkocji przeprowadziła ale biedna ma tyle załatwiania z przychodniami, lekarzami itp. , że będzie mogła dopiero w przyszłym tygodniu iśc ze mną ....
ale nic straconego - ważne, że są chęci :-)
Cocollino - gratuluję autka, chociaż go nie widziałam ale znam się trochę na markach samochodów i wiem, jak wygląda Twoje .....
Justyna - miałaś rację z tą agencją, bo nie tylko ona wogóle ludzi nie rejestruje - po prostu trzeba odczekac i tyle ale kto wie, może znowu poproszę Cię o pomoc w tej kwestii po jakimś czasie ?
Miranda - co z Tobą ? W pracy jesteś pewnie ciężko zajęta ale wierze, że wieczorkiem odpiszesz ....
Starstar - a co u Ciebie ?
Kamalodz - o niej już pisałam - zajęta , bo pewnie projektuje swoje nowe mieszkanko - dobiera kolor ścian dywany itp. - to takie ekscytujące byc już na swoim i miec własny kąt ;-)
Pozdrawiam resztę wspaniałych osób z tego forum, których nie wymieniłam - wcale nie celowo - trzymajcie się kobitki - MIŁEGO DNIA !!