dzień dobry dziewczynki,
Ładny dzień dzisiaj, prawda? Zupełnie inna energia wstępuje w człowieka jak sie budzi rano a za oknem takie słonce. Na termometrze w słoneczku było 14 stopni- wiosna, wiosna!!! Hura!
No my dzisiaj byłysmy z cioteczkami na "stay and play". Wprawdzie wyrobiłysmy sie na ostatnią godzinke ale i tak warto było. Moja córeczka, która ostatnio ma słabszy apetyt (ząbkowanie, niech to szlag!), po takich zajęciach bąbluje całą porcję w butli i słodko idzie spać na dłuższy niż normalnie sen. To lubie!
A ja mam czas na zajrzenie tutaj, obróbkę domu i małe gotowanie.
Justynka, nie przejmuj sie tesciową. Pomysl sobie, że jestes w tej komfortowej sytuacji, że nie musisz jej znosic za często, że jest wystarczająco od Ciebie daleko, no i tak jak piszesz, zawsze możesz sie spakować, trzasnąć drzwiami i obiecać jej że Twoja noga nigdy tu nie postanie ;-) Czego Ci oczywiscie wcale nie życzę, bo myslę, że Twoja tesciowa, odpusci trochę, więdząc jak mały ma do Was zasięg i jak mało Wam już może namieszać
Cocolino bardzo fajnie że dzisiaj sie z nami wybrałas, oby czesciej:-)
Wszelkie motylki, starstary, mirandy kamy i sylwice
serdecznie pozdrawiam a jesli o którejs zapomniałam to wybaczcie nie celowo, po prostu musze już lecieć zamieszać w garach
pa
ps. i jeszce 3 zdjęcia Helenki
prawda że slicznie myje ząbki (to co że dwa tylko)