reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
ale zła jestem , no - coś mi wyskakuje u góry sygnatury, że czegos mam za dużo - ale chyba nie chodzi o suwaczki, bo mam tylko dwa :confused:

dobra, ja się poddaje, bo coś się komputer dziś mnie nie słucha, robota stoi, a ja się męczę z tymi suwaczkami ..... ech....

dzień dobry dziewczynki,
Ładny dzień dzisiaj, prawda? Zupełnie inna energia wstępuje w człowieka jak sie budzi rano a za oknem takie słonce. Na termometrze w słoneczku było 14 stopni- wiosna, wiosna!!! Hura!
No my dzisiaj byłysmy z cioteczkami na "stay and play". Wprawdzie wyrobiłysmy sie na ostatnią godzinke ale i tak warto było. Moja córeczka, która ostatnio ma słabszy apetyt (ząbkowanie, niech to szlag!), po takich zajęciach bąbluje całą porcję w butli i słodko idzie spać na dłuższy niż normalnie sen. To lubie!
A ja mam czas na zajrzenie tutaj, obróbkę domu i małe gotowanie.
Justynka, nie przejmuj sie tesciową. Pomysl sobie, że jestes w tej komfortowej sytuacji, że nie musisz jej znosic za często, że jest wystarczająco od Ciebie daleko, no i tak jak piszesz, zawsze możesz sie spakować, trzasnąć drzwiami i obiecać jej że Twoja noga nigdy tu nie postanie ;-) Czego Ci oczywiscie wcale nie życzę, bo myslę, że Twoja tesciowa, odpusci trochę, więdząc jak mały ma do Was zasięg i jak mało Wam już może namieszać :tak:
Cocolino bardzo fajnie że dzisiaj sie z nami wybrałas, oby czesciej:-)
Wszelkie motylki, starstary, mirandy kamy i sylwice:-p serdecznie pozdrawiam a jesli o którejs zapomniałam to wybaczcie nie celowo, po prostu musze już lecieć zamieszać w garach:happy:
pa
ps. i jeszce 3 zdjęcia Helenki
prawda że slicznie myje ząbki (to co że dwa tylko)

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 041.jpg
    041.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 060.jpg
    060.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 26
Ingrid - śliczna ta Twoja Helenka ... a jaka śmieszka :-D Pozdrawiam i nadal walczę ze zdjęciem w profilu i mimo tego, że wyświetla mi się inna miniaturka w edycji zdjęcia, to jak zrobię zapisz zmiany i wejdę na forum, żeby sprawdzic - okazuje się, że żadnych zmian nie ma - wiecie dlaczego ? bo tak samo mam z suwaczkami - na podglądzie mam, a jak zapiszę, to znika :baffled::confused:

MOTYLEK nie mam pojecia dlaczego, ale juz ci podejrzalam na twoim profilu i widzilam nowa fotke

tyle nas naraz aktywnych INGRID, STEFANKA, MOTYLEK no i ja

INGRID zadzwonie wieczorkiem na ploty ok?

reklama
dzieki motylek - jestem kompletnie pozbawiona skromnosci jesli chodzi o moje maleństwo- to prawda jest urocza :)))
Justynka pewnie , że dzwoń. Jesli Ci sie uda wytrwać to najlepiej po 20.30 a jak nie to zapraszam wczesniej. Może nam Helka pozwoli.
Lece ją teraz karmić obiadkiem- znowu spacerek za dzieciakiem przez najbliższą godzinkę :baffled:

Do góry