reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D
To chociaż jakaś miła wiadomośc od samego rana - tak na rozluźnienie nerwów .... :-):-):-)
Więc czekamy na jakieś wiadomości :tak:

reklama
Hej laski :)
Jak zwykle zaczne od pogody do d.... A myślałam że już będzie lepiej i w końcu wyjde z Milusią na spacer a tu d......
Sylwia1982 czekamy może od razu się wprosimy do Justyny na kawe :)
Ale ciii ona jeszcze nic nie wie:)
Justyna - wybaczam i nie myslałam ze po tak krótkiej znajomości dostane smsa z wyznaniem :) ale nic to każdemu sie może zdażyć tylko szkoda że nikt mi zdjęcia nie zrobił jak czytałam tego smsa to jak Master Card Bezcenne :)

a o ktorej byscie byly bo ja niewyjsciowa,;-) i czekam na wiesci od arka za pol godz konczy prace to bede wiedziala:eek:

a i cocolino wiem dla ciebie moge byc niewyjsciow wkoncu juz ci milosc wyznalam:-D:-D
ale sylwica bedzie pierwszy raz nie chce zeby sie przestraszyla:szok:

a no juz wiem ze jak cos to wpadacie jutro to spoko zapraszam , jutro sie z rana obgarne zeby nie straszyc, do zobaczenia i poznania jutro

fajnie, wy tu się na kawki i spotkanka umawiacie, a ja siedze jak ten słup soli w domu - i pomyślec, że wszystko przez ten śnieg :baffled: Hmmmm....
ale to dobrze dziewczyny, że się tak integrujecie :-):tak: Pozdrawiam, acha Justyna, jak będziesz miała chwilkę, to odpisz mi proszę na temat tych agencji < moja wcześniejsza odpowiedź > ... no i koniecznie daj znac, co z mężem ale myślę, że skoro nie dał znac do tej pory, co z pracą, to oznacza, że wszystko jest ok pewnie :tak::happy:

a pytalas o agencje, kurcze jak z part time to nie wiem, a czy pojede z toba spoko nie ma problemu
jesli jescze cos tam pytalas to prosze przypomnij mi bo nie chce mi sie szperac,

a maz jeszcze nic nie wie

halo laseczki!!
Justyna nie martw sie ja tez swojska baba jestem i nic mnie juz w zyciu chyba nie zaskoczy , no ale jak mi wyznasz milosc po kilku spotkaniach tak jak Cocolino to siem troszke zdziwie :-D a jutro wypije twoja kawe....:cool2:
I mam nadzieje ze twoj maz nie straci pracy :tak::tak:trzymama ogromne kciuki!! a przypomnialao mi sie wlasnie ze jak kiedys wyslalam smsa do mojej mamy co zamierzam robic w nocy z moim mezem , oczywisce sms byl dla mego meza a moja mama go dostala :szok: pozniej to tylko bylo :angry:
Cocolino jutro bedziemy okolo 13 :-D kurde ciesze szie ze wkoncu wyrwie sie z domu bo swira idzie dostac :wściekła/y::wściekła/y:
Motylek, Stefanka moze wszystkie bysmy sie spotkaly na miescie jak pogoda bedzie ladniejsza??:tak::tak::tak: przeciez my jestesmy z POlski i zima nam nie straszna :rofl2:

A moja Oliwka miala miec sczepienie dzisaj i kuzwa odwolali je znowu...:angry::angry::angry: a ja wyciagnelam wczoraj ten cholerny implant..... i wiecie ze odrazu okres dostalam i czuje sie o niebo lepiej :-D:-D a teraz zmykamy na miasto :happy:

Sylwia1982 czekamy i nie wiem czy posiedzimy u mnie czy od razu skoczymy do justyny to już od ciebie zależy zastanów się :-D
Może z rana do Asdy skoczymy bo nic w domu nie ma przez ta pogode dobrze chociaż że mama coś przywiozła i zamrażalnik pełny :-)

reklama
arek z nielegalnych zrodel wie ze go nie zwolnia, bo szefostwo jeszcze nie oglosilo kto, no to oby te zrodla byly pewne

dzieki za trzymanie kciukow

czekam na was jutro

Do góry