reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej dziewczyny nie było mnie chwila a czytania na 2 godz.
Justyna wiesz że rdek to zombii i ciężko mu cokolwiek zrobić :)
A moja mała terrorystka nie lubi spać w dzień tak po 30 40 min ale za to noc mamy całą przespaną.
Miło że ktoś jeszcze pisze na forum nie będzie tak nudno a i spotkanie będzie weselsze:)
I Emilka teskni ze swoim przyszłym mężem :)

:-D :-) Ja się na temat antybiotyków nie wypowiem, bo nigdy jeszcze moja córeczka nie miała podawanych, więc się nawet nie orientuje :no::cool: No, a jeśli chodzi o te suwaczki, to nie wiedziałam, że to takie proste < a wydawało się skomplikowane > :confused::-D No dobra - koniec tego gadania - coś pożytecznego w domciu trzeba zrobic , póki Julcia śpi ...... :blink::zawstydzona/y: No to do później dziewczyny - potem się jeszcze postaram odezwac , jak się uporam z mieszkankiem :sorry2::-) TRZYMAJCIE SIĘ !!!

dzieki wielkie no ja tez spadam do malego bo juz sam sie znudzil bawic to do wieczorka pewnie, cocolino a ty tu bywaj teraz czesciej bo wkoncu dziewczyny pisza

reklama
Do góry