reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Ja się jeszcze nie poddałam z tymi suwaczkami ale i tak mi coś nie wychodzi, bo jak wpisuję w okno odpowiedzi ten cały kod HTML < bo rozumiem, że z tych które mam do wyboru po stworzeniu własnego suwaczka -mam skopiowac właśnie ten > i klikam ikonkę zobacz zmiany lub podgląd itp. to po chwili nad oknem odpowiedzi pojawia się temat Sprawdź i pod spodem jest ukazany ten link :( A może ja w ustawieniach ogólnych mam coś namącone ? Jest tam coś takiego, jak zamieniaj automatycznie obrazki na link .... może to przez to , co ?

reklama
:-):tak::-D aaa no to miło mi bardzo ;) Moja Julia właśnie poszła spac i znając ją - pośpi jeszcze dłuuugo - może nawet do 14 :):cool: A ja obiadek mam już gotowy, więc pozostaje mi tylko troszkę w mieszkanku ogarnąc, no i te ....suwaczki opanowac :dry::no::wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D nie mam pojęcia jak to zrobiłam ale MAM :tak::tak::tak::tak::confused: Dzięki dziewczyny < jupiii > Ps. a Twój mały Justyna jak się czuje ? No i pozdrowienia dla uśmiechniętego Dawidka :happy2:

to teraz w ustawienia w edytuj sygnature wklej bedziesz miala na stale
maly wlasnie zjadl ohydny lek ble sama bym do ust nie wziela, ale chyba juz mu lepiej

reklama
Do góry