reklama
justyna28011983
Fanka BB :)
juz wrocilam bylo nie ciekawie, maly przez kilka dni byl pod specjalna opieka, mialam cesarke emergency, napisze jak dojde do ladu po tygodniu wrocilam do domu pozdrawiam
madziulik
Mama Lijki ur 20.09.2007
Ojej:-( Ja też miałam cesarkę (i też emergency), więc pewnie wiem jak to jest. Pewnie miałaś nerwówkę... Ale mam nadzieję że już teraz z Malutkim i Tobą wszystko w najlepszym porządku...
justyna28011983
czesc dziewczyny a co was tak malo, dzis nasz synek konczy tydzien, przytyl na wadze i nie widac juz ze bylo znim troszke zle, mam go dopiero przy sobie od srody, wczesniej tylko moglam go odwiedzac. O j ciezki byl ten tydzien, ale na cale szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Pozdrawiam, piszcie dziewczyny co u was.
jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
zlosnica2005
Początkująca w BB
Witam wszystkie mamy z Leeds
Mam pytanie czy są może na forum przyszłe mamy z Leeds?
Mam pytanie czy są może na forum przyszłe mamy z Leeds?
Cze dziewczyny,jestem w leeds od niedawna, i zastanawiam się nad jedną rzeczą czy my będąc w domu z dziećmi będziemy miały z tego tytułu emeryturę? bo słyszałam, że tak ale nie wiem jak zapytać o to tych z revenue&customs...byłam na tym spotkaniu w polskim kościele ale było tyle osób, i każdy przyszedł wyjaśniać stertę swojej korespondencji od nich
cocolino25
Witam wszystkie mamy z Leeds ja po długiej nieobecności ale mam nadzieje że nadrobie stracony czas
reklama
witam jestem mama 7 miesiecznego williama a leeds rodzilam st james hospital,zmienilam w ostatniej chwili bo okazalo sie ze juz nie ma porodow w wodzie w LGI
byl to jedyny szpital na ktory liczylam z mysla o porodzie w wodzie
w st James przy porodzie trafilam na bardzo mile studentki porod mialam bardzo ciezki regularne skurcze od 3rano a urodzilam o 10 nastepnego dnia wieczorem
ale za to jak juz urodzilam to nie podobal mi sie personel a szczegolnie jedna pani oddzialowa ktora mnie wysmiala a wszystko slyszalam przy innych pielegniarkach ze nadal mam problem z karmieniem piersia,bylo mi bardzo przykro,bo zrobila to naprawde po hamsku w sumie duzo stresu az wypisalam sie na wlasne rzadanie gdzie w spokoju sama nauczylam go karmic
synek ma juz niecale 7 mies. i jest duzy nadal go karmie piersia.Przeczuwam , za uwierzylabym tym zolzom jakbym dluzej tam pobyla i w sumie podalabym butelke
byl to jedyny szpital na ktory liczylam z mysla o porodzie w wodzie
w st James przy porodzie trafilam na bardzo mile studentki porod mialam bardzo ciezki regularne skurcze od 3rano a urodzilam o 10 nastepnego dnia wieczorem
ale za to jak juz urodzilam to nie podobal mi sie personel a szczegolnie jedna pani oddzialowa ktora mnie wysmiala a wszystko slyszalam przy innych pielegniarkach ze nadal mam problem z karmieniem piersia,bylo mi bardzo przykro,bo zrobila to naprawde po hamsku w sumie duzo stresu az wypisalam sie na wlasne rzadanie gdzie w spokoju sama nauczylam go karmic
synek ma juz niecale 7 mies. i jest duzy nadal go karmie piersia.Przeczuwam , za uwierzylabym tym zolzom jakbym dluzej tam pobyla i w sumie podalabym butelke
Podziel się: