reklama
justyna28011983
Fanka BB :)
justyna28011983
justyna28011983
opieka nawet nie najgorsza porod trgedia, maly byl pare dni na sali pod specjalna opieka, za dlugo nas meczyli 48 godz bez wod i zaczal sie dusic, zrobili expresowa cesarke, duzo nerwow, krzyku, placzu i proszenia zby koncu zrobili cesarke, potem stres bo maly byl jak kukla przez 2 dnii mial bakterie w oladku ale juz teraz ok, kawal chlopa
justyna28011983
dzien dobry z rana wszyscy slodko spia tylko moj maluszek firga od 5.30
cocolino25
Siemka laski
Widze że wątek mam z Leeds zaczyna się rozwijać nie za szybko ale ktoś coś pisze
Jak już pisze to napisze że mam dzidzię prawie 3 miesiące Emilkę no i że mieszkamy na Wortley i niedaleko mamy do justyna28011983 jakieś 20 min piechotką
Widze że wątek mam z Leeds zaczyna się rozwijać nie za szybko ale ktoś coś pisze
Jak już pisze to napisze że mam dzidzię prawie 3 miesiące Emilkę no i że mieszkamy na Wortley i niedaleko mamy do justyna28011983 jakieś 20 min piechotką
cocolino25
justyna28011983
no to moze juz cos sie wkoncu ruszy halo gdzie reszta, jutro spotykamy sie z sylwia 6, fajnie coraz nas wiecej
reklama
justyna28011983
spatkanie wypadlo pomyslnie, ciesze sie ze poznalam sylwie6, halo czy sa jeszcze jakies mamuski z leeds lub okolic, pozdrawiam
Podziel się: