reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Witam wszystkie mamy troche zmienie temat ale tez na porzyteczny :tak: Jestem Magda.Jestem nowa na tym forum w Anglii mieszkam od wrzesnia,aktualnie mieszkam wraz z mezem i nasza prawie 3 letnia corka (19 marca bedzie :-))w Batley 10 mil od centrum Leeds i jesli ktos niema z kim zostawic swej pociechy to chetnie sie na zaopiekuje bedzie mial dobra opieke,towarzystwo do zabawy oraz domowe obiadki.Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na gg 852968;-)papa do uslyszenia

reklama
ja jestem z Burmantofts .Mi nie tyle chodzi o opiekę ale o kontakt z jakimiś Polakami chętnie się z jakąś mamą z Leeds spotkam.Jestem mamą 8 miesięcznego urwiska

pisalam juz kiedys jak bylam przed samym porodem a pozniej to jakos tak zlecialo wdrazalam sie w macierzynstwo, to jak moze wkoncu rozpisza sie mamy z leeds i nie tylko, jak tam u mamy z batley, sylwus6 pisz, coocolino tez dawaj jak mala pozwoli( jutro postaram sie wpasc na herbatke)

U mnie z czasem kiepsko,bo jestem juz mamą pracującą. Poza tym moj syncio od prawie 3 tygodni sie buntuje i nie chce spac w nocy i wciaz chodze death.
Justyna a gdzie mieszkasz? Moze jestesmy sasiadkami???

reklama
Do góry