reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
trzyma trzyma i nie chce wyjsc, kolejny dzien i nic, wczoraj juz mnie tak bol krzyza zmeczyl ze wygladalam i czulam sie okropnie, pozdrawiam, dzis juz lepiej, mysle ze trzeba czekac do soboty na wywolanie.

Witam

A ja wczoraj spedzilam niemalze caly dzien w centrum. musialam oddac kumorke do naprawy bo ta moja szkudnica gdzies ja zdazyla dorwac i jak zawsze do buzi:szok: I przestala mi ladowac:baffled: Okazalo sie ze gwarancja dzieci nie obejmuje i juz po gwarancji:-( Gosciu na tyle byl dobry, ze:-( naprawil mi jeszcze ladowanie, ale to na tyle- juz wiecej nic mi nie zrobia:no:

Ale za to fajowe zakupy zrobilam:tak::tak:

Justyna, cos nie chce pcha sie dzidzia na swiat az tak za bardzo:-) A wiesz co bedziesz miala?

czesc dziewczyny, no jakos sie nie spieszy mu do nas, pewnie wyjdzie ze w sobote tak jak jestem umowiona w szpitalu, to wywolaja porod. u mnie ciezko bylo ustlic termin jedynie z usg, bo wczesniej odstawilam tabletki i przez 2 mies nie mialam miesiaczki, a jak po nowym roku mialam operacje w szpitalu i poprosilam zeby zrobili test ciazowy ,powiedzieli ze nie ma ciazy, wrocilam do domu i ok20 stycz zle sie czulam zrobilam test wyszlo ze ciaza, wiec myslalam ze po nowym roku zaszlam , a tu na pierwszym usg z mezem dowiedzielismy sie ze ciaza jest juz przed bozym narodzeniem:szok:, wiec najpierw termin byl na 15 pazdziernika, pozniej po 2 usg na 15 wrzesnia. a ma byc chlopczyk:-), pozdrawiam

Witam.
justyna - a ja juz myslalam ze masz kruszynke.:-D
Normalnie padam Dominika ma 3 nowe zabki w ciagu 2 dni.strasznie marudzi ,nie chce spac ,ma goraczke i na dodatek gile do pasa:baffled:
nie posiedze za dlugo bo juz wstala dokladnie 7 minut snu:wściekła/y:

reklama
Do góry