reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

jak tam sylwus6 widze ze jestes maly juz spi, moj tez no teraz chociaz juz sie niebudzi jak go odkladam, jak przeczytam ta ksiazke zaczne uczyc lozeczka, to do zobaczyska jutro

reklama
Widze że tutaj dalej się nic nie ruszyło niewiele ludzi pare postów !!!!!!!!!
Faktycznie sylwia6 miła osoba chociaż my musiałyśmy do domku spadać i nie pogadałyśmy dłużej tez szkoda :)
No i przez ostatnie pare dni pogoda do d.... w końcu to styczeń i nie ma co narzekać w Polsce gorzej :)

:) :)

no cocolino25 cisza nastala zero mam, chyba zadna polka ostatnio w leeds nie rodzila:no:, albo to przez ten kryzys moze brak dostepu do internetu;-) jak cos my dzis czekamy na was.:tak:

Witam
Dziewczyny mam prośbe. Zajrzyjcie jak możecie do dziłau ,,możesz pomóc''tam jest link mała Liwia.Zobaczcie, może jakoś będziecie mogły pomóc, może nagłośnić to sprawę.To jest historia koleżanki mojej przyjaciółki.Dzięki dziewczynki.Miłego dnia

Witam Ingrid i wszystkie inne mamusie z Leeds i okolic :) Za 4 dni minie rok, od kiedy urodziłam moją małą córeczkę Julię ;) Jeśli chodzi o szpitale, to bardzo sobie chwalę St.Jame's, ponieważ tam właśnie rodziłam i nie wyobrażam sobie rodzic w innym miejscu.... Przede wszystkim podczas porodu, położna zachowywała się w taki sposób, żeby nie wzbudzic we mnie nawet odrobiny paniki - wszystko odbywało się bez przymusu, spokojnie i kulturalnie, chociaż rodziłam naturalnie 19 godzin bez znieczulenia :) - bardzo pomogła mi też młoda studentka, która odbywała akurat praktyki w tamtejszym szpitalu i to ona zagrzewała mnie tak naprawdę do działania < no i mój narzeczony oczywiście - bo był to poród rodzinny > I wyobraźcie sobie dziewczyny, że na samym końcu, kiedy nasz aniołek przyszedł na świat - wszyscy się popłakali !!! Pozdrawiam i czekam na wasze opinie, bo pewnie macie to też już za sobą - Ingrid, opowiedz , co u Ciebie ?

:elvis::wink:Przepraszam, dopiero teraz to zauważyłam - jestem tu nowa i trochę się jeszcze gubię w tym forum, bo tak tutaj kolorowo ;) - a tak na marginesie, to Ty Justyna mi chyba poleciłaś to forum na leeds.pl , prawda ? Jestem ciągle tym samym motylkiem ;) Pozdrawiam

tak to ja, spoko poczekamy jak sie troche obeznasz niestety malo nas tu aktywnych mam, cos leniwe do pisania, przejrzyj sobie posty wstecz bedziesz conieco juz wiedziala

Tak, wiem, wiem, już sobie przejrzałam - może z czasem będzie nas więcej - z tego, co przeczytałam, to miałyście już jakieś spotkanie przy kawce, tak ?

reklama
mialam z cocolino, bo to super kobitka:tak:, przyszla tesciowa mego synka hihi:-D, i z sylwia6 ma starszgo synka mam od niej wiele ciekawych i przydatnych artykulow:tak:, a wogole co porabiasz jak dlugo jestes w anglii, corkcia roczek ma super:-), szukasz pracy a co z mala? jesli masz ochote na kawke zapraszam :tak:, teraz maly zalapal jakiegos wirusa :sorry:i sie kurujemy,:

Do góry