reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Okey,okey odezwe sie w koncu!!!!
Tak szczerze to caly czas was czytam,ale powaznie,leniwa jestem i nie chce mi sie pukac w klawiature:sorry:
U nas wszystko ok,maly rosnie,rozrabia,czasem nawet(o czym mowilam dzis Justynce)mam ochote go gdzies uwiazac i odpoczac. Jest u mnie moja kochana mamcia,wiec sie nie nudze:-)
Mamy za soba juz 7 m-cy w nowym domku i wciaz jestem super zadowolona i szczesliwa,nawet przez chwile nie pozalowalam decyzji o kupnie:tak:
Bazyl juz duze psisko,ale wciaz glupie,Maks robi z nim co chce i nawet nie warknie,ale o to nam chodzilo,aby to bylo zwierze lagodne jak baranek:-)
Motylku kochana-gratuluje ciazy,ciesze sie razem z Toba:-)
Witam nowe mamuski:-)
Stare rowniez pozdrawiam:-)
Uciekam i postaram sie czasem odezwac:-)
P.S. Tunia kiedy sie zobaczymy kochana,dawno was nie widzialam:zawstydzona/y::-( wiem,wiem moja wina,ale mam nadzieje ze nadrobimy:tak:

reklama
Witam nowa mamusie, rowniez prosze skrobnij cos o sobie:)
Tunia a no my juz na nogach znowu od 5(nie wiem co sie porobilo) i czekamy na was kochani.
Kamalodz jak moj maly sie uspokoi to mozesz podrzucic na dzien Maksia(moze dam rade , a co) bo na tydzien to nie ogarne:)i czekamy na telefon:)-nie zapomnij
Motylku ja juz zyczenia skladalam , ale i na forum sie dolacze, wszystkiego naj dla Julci
Zytasia a ty gdzie ho ho?
Gossha84 dzieki za spotkanko, mam nadzieje ze sie nie zrazilas opiekunczoscia Nicolasa co do maluszkow a pozniej to niestety wziely go nerwy ,ze nie moze:)i wpadniesz jeszcze do nas

pozdrawiam reszte, a tak wogole czekam na wizyte z nicolasem u reumatologa na wtorek moze sie okazac ze czeka go kolejny zabieg:(

Ja tak na szybko :-)
jestem i zyje, podczytuje ale nie mam czasu pisac. Chcialam bardzo sie wybrac do ciebie justyna, ale niestety jakis czas temu wiatr przewrocil nam plot i wlasnie od srody mi go robia. I musze byc w domu bo potrzebuja pradu. Draznia mnie bo np wczoraj mieli byc o 10, byli po 12. Dzis mieli byc o 12, przyjechal tylko jeden i po 13. Gdybym wiedziala ze sie tak spozniac beda to bym z Maja rano gdzies wyszla a tak to siedze na dupie i na nich czekam. Ale mam nadzieje ze dzis, a najpozniej jutro juz bedzie po wszystkim. No a poza tym dzis wieczorem przyjezdza moja rodzinka :-D:-) Takze mam teraz troche do ogarniecia. Sprzatam codziennie, ale jednak jak juz przyjezdza "inspekcja" to trzeba by troche dokladniej.No i musze pokoj goscinny odgruzowac, przyszykowac im spanie itd itp :happy:
Ok, wiec lece. Do uslyszenia pewnie conajmniej za tydzien jak juz pojada :-)
Pozdrawiam!

Zytasia spoko , nadrobimy, super ze przyjezdzaja goscie, do uslyszenia:)
Tunia bardzo dziekuje za super dzien, nie wiem jak twoj Szymus:)ale moje dzieciaczki juz spia, Nicolas nawet mleka nie dopil i padl, a Lence zaspiewalam 1 kolysanke i padla. zapraszamy czesciej. I NAWET JUZ NIECZUJE ZE MIEWALAM DNI ZALAMKI, dzieki wielkie

WAŻNE !!!

Mam do sprzedania komodę w cenie 25Ł, kosztowała 60Ł.
Jest nowa, niezłożona, pudełka zostały otwarte tylko w celu sprawdzenia kompletności.
Posiada dwie bardzo głębokie szuflady, koloru jasnobrązowego.
Nadaje się jako komoda pod przewijak dla dziecka, w tym celu została zakupiona.
Sprzedaje z powodu wyjazdu do Polski.

Posiadam też szafkę sypialnianą, w kolorze komody.
Ceny do uzgodnienia.

Ważne tylko do niedzieli...
Tel info na pw :)

Odbiór osobisty w Bradford

reklama
zlosnica 2005 witam rozgosc sie i skrob wiecej i czesto. jakos nam forum przycicha
dziewczyny co tam u was?
TUNIA, KAMALODZ I KAMIL1 dziekuje za odwiedziny

niektore dziewczyny juz wiedza do reszty nie mam numerow organizuje wieczor dla mam 12 marca, jesli macie ochote zapraszam na babski wieczorek.chetne sa wiec mysle ze spotkanie wypali. zapraszam serdecznie.

Do góry